Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorzów już dostarczył pakę:P

Opublikowano

I rozbileś bank tymi kostkami. Nie ma to jak gorzow sie wyprzedaje. Dobra cena byla a i kosteczki robia robote. Bedzie czym zaszkoczyc publike

• Thanks 1
Opublikowano

Dobrze Krzychu, więcej takich kątowych rarytasów, mam nadzieje że interejesujące mnie pozycję nie zostaną szybko wykupiome.

• Thanks 1
Opublikowano

Czyli już wiadomo, że w tym roku w stuffach będzie królował piromax ze swoją serią pro, bardzo dobry wybór :)

• Thanks 1
Opublikowano

Px pro 8 - sam bym widział ją u siebie. Być może się jeszcze skuszę. 

Px pro 5 - kurde, widzę, że są dwa różne efekty w początkowej fazie wyrzutni. W sumie obie są ok, aczkolwiek ten bardziej mi się podoba:

Opublikowano

Dla mnie również znacznie lepszy efekt jest na wstawionym przez Cb filmiku i będę się starał zweryfikować stan faktyczny. Wyrzutnia jest z partii z 2017 roku dokładnie 2017-3 więc być może będzie wolna i na końcu będą komety :D
Na filmach od piromaxa wygląda to tak jakby chińczyk pomylił lonty i 4 sekcje na początku wywaliły na raz...

Opublikowano
5 minut temu, sokolowskidawid napisał:

Ile dałeś za px pro 9

150 zł

Opublikowano

Kurcze ze wcześniej nie widziałem ? nie ma już a cena za***ista 

Opublikowano

Gorzów mocno pojechał w tym roku. Najlepsza wyprzedaż, chyba nie do przebicia. Wziąłbym sobie po jednej na zapas na kolejne lata, gdybym tylko miał gdzie to trzymać.

Opublikowano

Pxpro 9 najlepsza zrobi rozpierdziel konkretny!!! Dwóch kolejnych wyrzutni nie miałem ale na filmie widac ze nie grzeszą efektami !!! Bardzo efektowne wejście w 2021rok !

• Thanks 1
Opublikowano

Same zawodowe wyrzutnie,można powiedzieć że początek roku w Twoim wykonaniu jest PRO :)  

• Thanks 1
Opublikowano

Brałem co było :) TS chciałem 2szt, ale również mnie ktoś uprzedził xD

Opublikowano

Co tu w sumie komentować, same dobre wyrzutnie, raczej się nie zawiedziesz, fontanny też wporządku

• Like 1
Opublikowano

Fontanny NO Limits są poza zasięgiem konkurencji ?

• Like 1
Opublikowano

No, no. Wjechały konkrety, bez zbędnego szrotu. 

Shooter - fajna kostka, ale w tym roku jednak się na nią chyba nie zdecyduje. 

Shout faktycznie na filmikach wygląda solidnie, dosyć zróżnicowana. 

Titanium salute były ponoć 4 dostępne, zatem 3 idą do mnie :)

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż to takiego? :)

Opublikowano
W dniu 30.01.2021 o 17:00, Moloch napisał:

Cóż to takiego? :)

NS1220 od Pyro Moravii 

Opublikowano

Zacna aktualizacja ;) Gorzów kusi, że grzech nie skorzystać xD