endriu123457 56 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Więcej zdjęć narazie nie posiadam... materiał miał być wykorzystany na pokaz w nowy rok 1 stycznia lecz mgła wszystko zniszczyła... W takim razie nie ma się co załamywać i rozbudować pokaz. Myślę nad projekcikami... trzeba wkoncu coś innego spróbować niż tylko postawić kostke i odpalic lont ;D... wszystko się okaże w ciągu roku c.o z tego będzie Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Jedziesz jedziesz, na następnego sylwstra jebniesz z podwójną mocą Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Tyle dobroci już na sam początek Zabytkowy moździerz,900 piszczków,to pomarańczowe to Bossanova? Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2021 53 minuty temu, Grubbert napisał: Tyle dobroci już na sam początek Zabytkowy moździerz,900 piszczków,to pomarańczowe to Bossanova? Jazz blues od pyromoravii... w czwartek dojdą zdjęcia całości co mam bo teraz nie mam możliwości ich zrobić. Godzinę temu, k4n4li4 napisał: Jedziesz jedziesz, na następnego sylwstra jebniesz z podwójną mocą Postaram się pewno za dużo do pokazu juz nie dojdzie bo nie ogarnę tego systemowo... ale do odpalania ręcznie w tym roku musi być efekt... duża ilość piro do odpalania solo juz nie dla mnie. Tyle lat rok w rok odpalanie reczne juz sie nudzi trzeba teraz jakies projekciki porobić 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Projekt czeka podpięty. Myślałem, że coś na gorzowie zamówiłeś, ale z tego co widzę masz z poprzedniego roku. Temat rozwinięty o projekty, także czekamy na kolejne palety z pirotechniką na kabelkach. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2021 Godzinę temu, mantis napisał: Projekt czeka podpięty. Myślałem, że coś na gorzowie zamówiłeś, ale z tego co widzę masz z poprzedniego roku. Temat rozwinięty o projekty, także czekamy na kolejne palety z pirotechniką na kabelkach. Niestety jak narazie fundusze nie pozwalają na zakupy pirotechniki... lecz może w lutym coś zakupię... Na pewno będzie kupowane w Pyromoravii moze od nich jakieś kosteczki uda się wytargać... może coś z serii muzycznej jeszcze dorwę zobaczymy jak to będzie. Na pewno będę na bierząco aktualizował temacik... wrócę do domu to w czwartek wleci fotka całości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi