Hildemo 8 Opublikowano 21 Stycznia 2021 No to zaczynamy i u mnie sromnie bo wszystko mi wykupiliście Miejmy nadzieję że rok będzie lepszy i sporo się jeszcze dozbiera do jego zakończenia. Poza tym mam jeszcze pełno karabinków, wulkanów i innych małych zabawek które zostały po ostatnim sylwestrze. Cytuj
Hildemo 8 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2021 Dokładnie tak, z Gorzowa brak gratisów ale Alepetarda jak zawsze cos dorzuciła (także Janusze wiecie co robić) Cytuj
mantis 433 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Seria PX-PRO udana. Na stanie pojawiła się kostka 50 mm, huk podobno odczuwalnie donioślejszy niż w 30 mm. Trójkąt Bermudzki podobnie jak większość kostek 100 strzałów, niektórym ludziom zastępuje cały pokaz, efekt chwilę trwa, jest miks efektu, jest finał. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 22 Stycznia 2021 W sumie nie tak skromnie samo pxpro8 robio wrażenie. 50mm triplexa ciekawe, pewnie też jakieś w tym roku kupię a potem będę sobie pluł w brodę Cytuj
Hildemo 8 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2021 Aktualizacja, ceny kosmos przerażają z roku na rok ale i tak nie mogłem się powstrzymać Jeszcze liczę na Virusa z marketu i może coś jeszcze 2 Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Same zacne kosteczki nie widzę tu nic słabego... Ja liczę na dobra pogode w sylwka oby tylko nie bylo mgly. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Pumpkinsy balans song same porządne wyrzutnie, jest też maciora 50mm miejmy nadzieję, że nie zawiedzie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Najpierw miałeś post z pierwszymi zakupami, potem zaskoczyłeś nas zdjęciem wszystkiego na raz znienacka. Nazbierało się tego konkret. W dodatku zombiaki. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Bardzo fajny stuff, wszystko dobre nie ma lipy I pierdółki i kontrety Cytuj
Hildemo 8 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2021 Tez liczę że się uda z pogodą bo rok temu była porażka.. Zaskoczyłem bo w końcu udało mi się wszystko z szaf wyciągnąć i miałem na to czas Co do 50-ki to jak ja kupowałem na początku roku to była za śmieszną cenę, patrząc ile teraz kosztują więc co by nie było to tragedii nie będzie pewnie. Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Łoo, no te kostki na pewno zrobią robotę. Drugie zdjęcie już wygasło Cytuj
Hildemo 8 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2021 Aktualizacja marketowe zobaczymy czy ten proton tylko tak dobrze się zapowiadał czy będzie git. Galaxis z 2017 roku ciekawe jak wypadnie. Jeszcze dziś po sokoła skocze jak się uda dorwać z ciekawości bo sporo poleceń jest. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Bardzo fajne wyrzutnie ,ciekawi mnie jak wypadnie 50mm od Triplexa. Sokół to może być czarny koń tego sylwestra Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Oo i wpadły kosteczki z marketów szkoda ze bym bać poszedl do góry o 5zl bo była.naprawde tania dobra kostka. Swoją drogą bedziesz robić mini pokaz patrze ze system lezy Cytuj
Hildemo 8 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2021 I tak jak na markety to cena dobra do jakości, tragedii nie ma ano jest w planach pierwszy ,,lepszy" pokaz zobaczymy czy się uda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi