Skocz do zawartości

[Hildemo] Stuff 21/22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to zaczynamy i u mnie sromnie bo wszystko mi wykupiliście :D Miejmy nadzieję że rok będzie lepszy i sporo się jeszcze dozbiera do jego zakończenia.

Poza tym mam jeszcze pełno karabinków, wulkanów i innych małych zabawek które zostały po ostatnim sylwestrze.

140208201_231353498460861_1910103068704876357_n.jpg

Opublikowano

Ciekawe zakupy na Alepetarda i Gorzowie:)

Opublikowano

Dokładnie tak, z Gorzowa brak gratisów ale Alepetarda jak zawsze cos dorzuciła :D (także Janusze wiecie co robić) ?

Opublikowano

Seria PX-PRO udana. Na stanie pojawiła się kostka 50 mm, huk podobno odczuwalnie donioślejszy niż w 30 mm. Trójkąt Bermudzki podobnie jak większość kostek 100 strzałów, niektórym ludziom zastępuje cały pokaz, efekt chwilę trwa, jest miks efektu, jest finał.

Opublikowano

W sumie nie tak skromnie samo pxpro8 robio wrażenie. 50mm triplexa ciekawe, pewnie też jakieś w tym roku kupię a potem będę sobie pluł w brodę :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

a26381ad2199c64203341012c9269fc8.jpgAktualizacja, ceny kosmos przerażają z roku na rok ale i tak nie mogłem się powstrzymać :D Jeszcze liczę na Virusa z marketu i może coś jeszcze :)

• Like 2
Opublikowano

Same zacne kosteczki nie widzę tu nic słabego... Ja liczę na dobra pogode w sylwka oby tylko nie bylo mgly. 

Opublikowano

Pumpkinsy balans song same porządne wyrzutnie, jest też maciora 50mm miejmy nadzieję, że nie zawiedzie

Opublikowano

Najpierw miałeś post z pierwszymi zakupami, potem zaskoczyłeś nas zdjęciem wszystkiego na raz znienacka. Nazbierało się tego konkret. W dodatku zombiaki.

Opublikowano

Bardzo fajny stuff, wszystko dobre nie ma lipy :)

I pierdółki i kontrety :)

Opublikowano

Tez liczę że się uda z pogodą bo rok temu była porażka..

Zaskoczyłem bo w końcu udało mi się wszystko z szaf wyciągnąć i miałem na to czas :D

Co do 50-ki to jak ja kupowałem na początku roku to była za śmieszną cenę, patrząc ile teraz kosztują więc co by nie było to tragedii nie będzie pewnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja marketowe zobaczymy czy ten proton tylko tak dobrze się zapowiadał czy będzie git. Galaxis z 2017 roku ciekawe jak wypadnie. Jeszcze dziś po sokoła skocze jak się uda dorwać z ciekawości bo sporo poleceń jest.

IMG_20211230_092415.jpg

Opublikowano

Bardzo fajne wyrzutnie ,ciekawi mnie jak wypadnie 50mm od Triplexa. Sokół to może być czarny koń tego sylwestra ?

Opublikowano

To drugi raz zdjęcie :)

IMG_20211215_101743.jpg

Opublikowano

Oo i wpadły kosteczki z marketów szkoda ze bym bać poszedl do góry o 5zl bo była.naprawde tania dobra kostka. Swoją drogą bedziesz robić mini pokaz patrze ze system lezy ?

Opublikowano

I tak jak na markety to cena dobra do jakości, tragedii nie ma :D ano jest w planach pierwszy ,,lepszy" pokaz zobaczymy czy się uda :)