Skocz do zawartości

[sebba96] Zobaczymy co przyniesie rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozostałości z sylwestra.  +wUncvNI.jpg

jutro powinna być już paczka  z piroart

• Like 1
  • mantis zmienił(a) tytuł na [sebba96] Zobaczymy co przyniesie rok
Opublikowano

Widzę same dobre petardy chyba ne lubisz skoro masz ich tak dużo :)... czekam teraz na cos z efektem na niebie ! 

• Like 1
Opublikowano

Same mocne emitery,na pewno będzie głośno! ?Titanblitzy 3?

• Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, endriu123457 napisał:

Widzę same dobre petardy chyba ne lubisz skoro masz ich tak dużo :)... czekam teraz na cos z efektem na niebie !

Petardy uwielbiam ? w efekty też będę celować w tym roku ale tak jak w nazwie tematu zobaczymy co rok przyniesie ?

25 minut temu, Grubbert napisał:

Same mocne emitery,na pewno będzie głośno! ?Titanblitzy 3?

Ta titanblitzy zajebistego są ? szkoda ze nie kupiłem 5 jak były dostępne w sylwka żałowałem ? ale jak w tym roku gdzieś będą to kupię napewno ale coś w to wątpię że gdzieś będą ?

Opublikowano

Dostępne na fajerwerkidragon.Cena jest jaka jest,nie ma co porównywać do tego ile kosztowały kiedyś,bo teraz jest teraz a nie kiedyś ?BTW bardzo dobre petardy.

Opublikowano (edytowane)

A o to paczka z piroartu rUnrrb8.jpg

Edytowane przez sebba96
Opublikowano (edytowane)

5tlfyo0.jpg Tp4 od kolegi z forum Krzycho1708 ?

Edytowane przez sebba96
Opublikowano

Ladny hukowy zestaw uzbierales :)

brakuje efektu :D

uper willow mialem 2 lata temu, mnie srednio przypadl do gustu, plus jest taki ze efekt katowy i jest to dosyc dynamiczna kostka :) w sam raz na poczatek pokazu :)

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 26.01.2021 o 00:04, Grubbert napisał:

Dostępne na fajerwerkidragon.Cena jest jaka jest,nie ma co porównywać do tego ile kosztowały kiedyś,bo teraz jest teraz a nie kiedyś ?BTW bardzo dobre petardy.

Kolego podpusciles mnie wjechały 2 paczki 5 blitzow i 2 paczki Fp3 blue od funke a po za tym miły gratisik od sklepu dragon paczka karabinków chyba 40 strzałowych na nwp wyglądają na bardzo stare i Packa korsarzow na siarkę chyba pójdą jako zabytek ?

j0grdzg.jpg

Edytowane przez sebba96
Opublikowano

Cieszę się że pomogłem ?FP3B również niczego sobie,tylko trochę drogie ale co poradzić,takie czasy.Zapach siarki od korsarzy "czuć przez monitor" :D 

• Thanks 1
Opublikowano

Titanblitzy 5 to juz rarytasek malo spotykany. Dobrze, ze je masz bedzie pan zadowolony

• Like 1
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

vSTY1ip.jpeg przedsmak kurde muszę w końcu raz usiąść i zrobić foto całości bo jest wybuchowo. Z wyrzutni jest jeszcze fireball xxl  

Edytowane przez sebba96
Opublikowano

Z ciekawości zobaczyłem film Vikinga,zupełnie nie mój klimat ale ważne że Tobie się podoba. ? Na pewnie nie jest monotonna.Shark zapewne jak wszystko od Dextrina będzie głośne ? Fontanna bardzo dobra.

Opublikowano

Rok temu trudno było znaleźć Shark Cake, teraz nagle się odnalazło piro od Dextrina, a podobno ta firma już nie hula. Coś się w temacie zmieniło, czy tylko sprzedawcy uruchomili zapasy z piwnicy?

Opublikowano
14 minut temu, mantis napisał:

Rok temu trudno było znaleźć Shark Cake, teraz nagle się odnalazło piro od Dextrina, a podobno ta firma już nie hula. Coś się w temacie zmieniło, czy tylko sprzedawcy uruchomili zapasy z piwnicy?

został skupiony przez kilka podmiotów i wpuszczony na rynek. Mimo wszystko śladowe ilości

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mantis napisał:

Kupowałem na pirohicie 

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, Grubbert napisał:

Z ciekawości zobaczyłem film Vikinga,zupełnie nie mój klimat ale ważne że Tobie się podoba. ? Na pewnie nie jest monotonna.Shark zapewne jak wszystko od Dextrina będzie głośne ? Fontanna bardzo dobra.

A kolego bo kupiłem ja za cenę 70 złotych więc myślę że 25mm 49 strzałów za 7 dyszek jak za darmo ?

Edytowane przez sebba96
Opublikowano

Patrząc na dzisiejsze ceny,to naprawdę dobra cena.

• Thanks 1
Opublikowano

Czarny piątek się zbliża to trzeba co nieco upolować z pirotechniki w sklepach internetowych. 

• Like 1
Opublikowano

Nie liczyłbym na cuda w Black Friday. Aktualne ceny pirotechniki są z kosmosu.

W sumie to nie tylko pirotechniki :)

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Moloch napisał:
9 godzin temu, Moloch napisał:

Nie liczyłbym na cuda w Black Friday. Aktualne ceny pirotechniki są z kosmosu.

W sumie to nie tylko pirotechniki :)

A dokładniej to wszystkiego 

Opublikowano (edytowane)

Jak pisałem że jest wybuchowo to nie kłamałem xd tyle siana w tym roku wywaliłem na petardy i pirotechnikę a mam takich 6 kartonów po butach. Samych rarytasów praktycznie w dzisiejszych czasach a ceny są chore ja uważam że z początkiem roku ceny są wysokie a teraz to dramat. A chciałbym się pochwalić też że mam 2paki whistling buster i lecą do mnie właśnie 3 szeleczki cylindryczne 1.75cala na nwp1TvQdR4.jpeg

Edytowane przez sebba96
  • Like 1
Opublikowano

Kolejne skarby szkoda ze takie drogie ale warto nigdy nie miałem pamiętam jak kiedyś te szelki na sp chyba chyba były po 7.50 albo 12.50 pamiętam że byly cylindy i zwykle szelki zwykle by 1.75 i 2 całe chyba a cylindryczne tylk chyba 1.75 cala. Trzeba było kupić wszystko w hurcie i szeleczki po 3 dyszki pchać milioner haha. Tylko wtedy człowiek chodził do szkoły i nie miał siana 

HP4IGeT.jpgIZQzvBh.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Tak się prezentuje całość w drodze thunder King TrxqxYN.jpeg

hZ8jCFE.jpeg

tfs6RiO.jpeg

ESjmin5.jpeg

qQgMhd9.jpeg

bZ8tOfv.jpeg

Edytowane przez sebba96
  • Like 1
  • Thanks 1