Moloch 148 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2021 39 minut temu, sokolowskidawid napisał: Kurcze widzę tu już poukładane pokazy macie a ja nawet nie myślałem nad tym jesczce az tak bardzo. Myślę że dopiero po świętach bede układać jak wszystkie kostki rozłożę. A narazie niestety trzeba pracować i czasu brak Ej nieprawda 2 małe pokazy już zrobiłeś i to profesjonalnie, ja to kleje taśmą klejącą i tyrtylkami na szybko 1 Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 Moje ostatnie zakupy tegoroczne, od kolegi z forum na wyprzedaży Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Scorpion kapitalny ,PX PRO 6 również bardzo dobra wyrzutnia. Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 4 minuty temu, k4n4li4 napisał: No i na co ci to będziesz tak strzelał By somsiadowi d*pa pękła 2 minuty temu, Grubbert napisał: Scorpion kapitalny ,PX PRO 6 również bardzo dobra wyrzutnia. Jest jeszcze na forum jeden Scorpion w dobrej cenie Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Ooo same zacne kosteczki i wszystkie dobrze mi znane, praktycznie co roku u mnie na sylwka. Będzie łogien Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Nie no normalnie miało już nie być zakupów w tym roku, ale to chyba już uzależnienie 2x Hard Rock 1x Eisbrecher 1x CLE4175 Zakupione prywatnie na FF Edytowane 18 Grudnia 2021 przez Moloch Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Kształt przypomina mi wyrzutnię "Pi" z jorge tylko w twojej kaliber jest jakoś dziesięć razy większy :DD Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 19 Grudnia 2021 O widzę szykuje się dobry final. Zapowiada się ciekawie. Chcial bym to zobaczyć Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 W dniu 19.12.2021 o 15:20, Mroczny napisał: Kształt przypomina mi wyrzutnię "Pi" z jorge tylko w twojej kaliber jest jakoś dziesięć razy większy :DD Kształt to po prostu taki wyszedł bo łatwiej kleić wygodniej no kaliber trochę większy W dniu 19.12.2021 o 21:28, sokolowskidawid napisał: O widzę szykuje się dobry final. Zapowiada się ciekawie. Chcial bym to zobaczyć Mam nadzieję, że uda się nagrać ładnie to może udostępnię Kolejny raz przyszła "ostatnia" moja paczka w tym roku .... 2 nabicia + gratisy 1 Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Oj widzę tych ostatnich paczek to u każdego jest po kilka szt. Wciąga. Spoko moździerz jesczce mozna dostać go w rozsądnych pieniądzach Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Toć to już zabytek Bardzo głośny ten moździerz ,zdecydowanie lepiej kupić to nabicie niż popularny żwir od triplexa Artillery mimo ceny jaką dziś trzeba za to zapłacić. Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Mroczny napisał: "ostatnia paczka" hmmm Kusi mnie aby pojechać jeszcze po Termopile do luźnego odpalenia i drugie jw407 aby zrobić sajgon w finale, ale 208 zł w Bricomarche to chyba dość wysoka cena za Termopile. Bo akurat jw407 za 185 to całkiem dobra kwota. Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Jedna z najbardziej opłacalnych wyrzutni w marketach w tym roku. Jesczce po świętach bedzie hydra i virus po 69zl w carfour Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2021 8 godzin temu, sokolowskidawid napisał: Jedna z najbardziej opłacalnych wyrzutni w marketach w tym roku. Jesczce po świętach bedzie hydra i virus po 69zl w carfour Chyba proton z cerfa kupię i hydrę Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Ciekawe czy zmienił się efekt tej wyrzutni względem lat poprzednich. Na pewno cena jest bardzo atrakcyjna jak na dzisiejsze czasy Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2021 25 minut temu, Grubbert napisał: Ciekawe czy zmienił się efekt tej wyrzutni względem lat poprzednich. Na pewno cena jest bardzo atrakcyjna jak na dzisiejsze czasy Tajfuna? Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2021 7 godzin temu, Grubbert napisał: Tak o Tajfuna mi chodziło. Te tajfuny w Brico to są z lat 2013 kiedyś je Biedra sprzedawała i chyba Brico odkupiło towar od Biedry. Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Mega konkrety Dasz radę zrobić zdjęcie całości? xd Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Piro Wiesław Miro napisał: Mega konkrety Dasz radę zrobić zdjęcie całości? xd Nie ma opcji. Mam to w 2 lokalizacjach, do tego już poklejone. Mogę zrobić foto mojego pokazu tegorocznego PS: Zakupy z Cerfa: Rakietoszelek u mnie w Auchan BRAK. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Moloch Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi