Sokół piro 34 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zaczynami od kostek kupionych tu na forum od mlodinho10 oczywiście dzięki za szybką wysyłkę i maly gratis Tu troche rakiet. Petard i emiterow nie bede wstawiać bo malo brałem, dużo mi zostało z tamtego roku mialem zapasy porobione A tu skromne kosteczki zamówione w piroart.eu, pirohit.pl, i gorzow oczywiście. Lecz na pxpro 9 nie zdążyłem ale spokojnie juz do mnie idą dwie pxpro9 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Co tu duzo pisać, ogrom robi wrażenie i to jeszcze na sam początek roku. 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2021 Odnoscie pxpro6 to właściwie przypadkiem je mam bo chłopacy w piroart sie pomylili i zamiast pxpro9 dali mi pxpro6 ale żeby juz nie kombinować z odsyłaniem to dopłaciłem za 6 a 9 mi doślą. Oczywiście za pxro6 dali mi bardzo dobry rabat Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Pierwsze zdjęcie zakupów wrzucone na forum od Ciebie i robisz wejście smoka. Obłowiłeś się po taniości, bo nie dość, że gorzów, to jeszcze zakup prywatny. Saturny z craclingiem 1000 strzałów - zawsze miałem problem, czy odpalać takie rzeczy na początku pokazu ze względu na kaliber, czy w środku ze względu na ilość wystrzałów. Titanium Green zrobi robotę, a jakby udało się odpalić dwie na raz, to będzie zupełny sztos. Piszesz akurat wtedy kiedy jest WOŚP, odpalasz światełko do nieba? 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2021 12 minut temu, mantis napisał: Pierwsze zdjęcie zakupów wrzucone na forum od Ciebie i robisz wejście smoka. Obłowiłeś się po taniości, bo nie dość, że gorzów, to jeszcze zakup prywatny. Saturny z craclingiem 1000 strzałów - zawsze miałem problem, czy odpalać takie rzeczy na początku pokazu ze względu na kaliber, czy w środku ze względu na ilość wystrzałów. Titanium Green zrobi robotę, a jakby udało się odpalić dwie na raz, to będzie zupełny sztos. Piszesz akurat wtedy kiedy jest WOŚP, odpalasz światełko do nieba? Cos małego odpale w sumie zawsze jakas okazja żeby coś odpalić dla satysfakcji Cytuj
sebba96 11 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Poleciałeś kolego ładnie stuff jak na styczeń 10 na 10 pozdro Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2021 4 minuty temu, Moloch napisał: Do końca roku jeszcze jakieś zakupy planujesz? Hmmto zależy jak zareaguje moja kobita bo to ona mnie głównie ogranicza. Może w sumie i lepiej bo czasem troche chyba przesadzam. A z tamtego roku mi sporo zostało jesczce Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Stuff konkretny Centaurus też chcę w tym roku zakupić, w poprzednim miałem Artemis i była mega. Final Cacke Heavy Metal i Titanium to na początek i na koniec pokazu? Wariat na pirohicie był prawie za darmo nie zdążyłem 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 1 Lutego 2021 13 godzin temu, Moloch napisał: Stuff konkretny Centaurus też chcę w tym roku zakupić, w poprzednim miałem Artemis i była mega. Final Cacke Heavy Metal i Titanium to na początek i na koniec pokazu? Wariat na pirohicie był prawie za darmo nie zdążyłem Heavy płaciłem 105zl a titanium 108zl za ta cene zal bylo nie brac. Ale i tak najbardziej opłacalne byly rakiety stellar bo po 32zl Cytuj
Mendez 6 Opublikowano 1 Lutego 2021 Centaurus robi robotę, za tą cenę od kolegi z forum dobry deal. Arsenału co nie miara. Cieszy duża liczba kątowek. Rakiety to coś, co dla wielu jest zbędne i zbyt drogie w przeliczeniu na sztukę. Nie mniej liliputy są całkiem, całkiem w tej kwestii. Natomiast stellar to bardzo dobra jakość i sam widziałbym jedną z nich u siebie (bez tego fioletu). Co by jednak nie narzekać, frajda z odpalania pojedynczej rakiety jest zupełnie czym innym, więc sam zakupiłem na ten rok. W poprzednim miałem chociażby zombie F3 i się nie zawiodłem. Robisz większe zakupy jak jest okazja z myślą o kilku eventach, czy chcesz wszystko wysadzić na sylwka? Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 17 Lutego 2021 Pierwsza paczka w lutym. Czekam jesczcze na piroart i serie tropic pro Cytuj
Mendez 6 Opublikowano 17 Lutego 2021 Pewnie paka z pirohita? Widziałem, że były stellary za chyba 36 zł, po czym po kwadransie wszystko wyczyszczone Czekam na wybrane pozycje z PiroArt 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 20 Lutego 2021 Przyszła w końcu paczka z piroart to część z całości Tu kolejne uwielbiam kontowki nie wiem ale jak wali szeroko wydaje mi się lepszy efekt A tu kolejna część paczki hmmm moje ulubine i najlepsze px pro 9 uwielbiam cracling w poprzednim zamówieniu zamiast pxpro9 dali mi pxpro6. Ale dosłali mi teraz a za 6 dopłaciłem dosc dobra cenę zeby jej nie odsyłać juz i teoche fonntann Czekam jesczce na kolejne zamówienie dorwałem w dobrej cenie 25strzalow 20mm wyrzutnie chche zrobic projekt 5 wyrzutni na raz w 5 rzędach w kącie zobaczymy jak wyjdzie czy będzie warto 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 20 Lutego 2021 Superanckie fontanny,to nie ulega wątpliwości.Wulkaniki Kongo warto połączyć lontem i odpalić kilka sztuk na raz,nie wypadają wtedy wcale źle 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 25 Lutego 2021 W dniu 22.02.2021 o 14:46, endriu123457 napisał: Miałem te rakiety z PM słabizna mega max Nigdy nie miałem ich kupilem z ciekawości. Ogólnie nie jestem jakimś fanem rakiet. Zdecydowanie wolę kostki. Jak slaba to odpale ja w najbliższym czasie i nagram. Bo mam dwie, wieksza i mniejsza. I do porównania wezmę jakos inna rakiete do porównania efektu Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 25 Lutego 2021 Nie wiem, ale oferta wyprzedażowa z PiroArt względem PiroHit i Gorzowa mnie jakoś nie porwała. Jakieś tajemnicze dojścia w PiroArt były? 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 2 Marca 2021 Ostatnie zamówienie na luty. Kostka za szt 16zl moze nie jest to jakaś dobra kostka ale jak za tą cenę myślę że warto było wziac na zrobienie mini projektu 30 wyrzutni wystrzelonych w tak zwane "W" myślę zrobic 5 albo 6 rzędów po 5 wyrzutni w rzędzie i odpalać rzędami na końcu odpalić dwa rzędy na raz. Ciekawy jestem efektu Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zamowinie z kwietnia pyromarket nie jestem fanem huku ale szkoda bylo nie brac 2 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Skoro emitery sprzedają się na zapas, to nie dziwne dlaczego papierki po lodach Ekipy również mają wzięcie, gdy tylko czasowo wycofali je ze sprzedaży. Jak na razie jedziesz mocno, chociaż dopiero pierwsza połowa roku. Twój temat zdecydowanie wart monitorowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi