Sokół piro 34 Autor Opublikowano 1 Września 2021 i jesczce troszkę funke do kolekcji. Teraz ciotka mi zrobiła boxa niespodziankę i oczywiście wlecialy gratisy. I tym razem nie była to zapalniczka Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Września 2021 Szczęściarz z Ciebie, mieć taką pirotechniczną ciotkę. Rarytasiki Funkowskie, Iskrowskie. 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2021 W dniu 23.06.2021 o 22:22, mantis napisał: Rzymskie ognie 55 na projekcik? Będzie wachlarz, czy może minigun. Troszkę mnie nie było a zakupki lecialay tak ze czas nadrobić to moze maly projekcik jaki sie zeobilo z nudów na kwarantannie A i jeszcze jeden taki mini pokaz mysle ze na godz 22 w sylwestra Salwa z 70 singli na final 2 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 8 Grudnia 2021 No zapowiada się nieźle film oczywiście będzie udostępniony? Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Bardzo podobają mi się takie domowe projekty Oby wszystko wypaliło bez żadnych problemów Co to za single shot-y? Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2021 Godzinę temu, Moloch napisał: No zapowiada się nieźle film oczywiście będzie udostępniony? Cos postaram się nagrać w miarę profesjonalnie, w tamtym roku mialem tylko tel w tym kupielem troskę lepszy sprzęt. 51 minut temu, Grubbert napisał: Bardzo podobają mi się takie domowe projekty Oby wszystko wypaliło bez żadnych problemów Co to za single shot-y? Tez mam taka nadzieje jakies male próby juz byly robione zeby ustawic w miarę optymalny kat i odpalil sie caly rząd ladnie tylko oczywiście nie odpaliły się rowno, ale znośnie nie chciało mi się każdej pod system podlaczac. A single to (Cool Bastards) one pakowane po 100szt na funke bralem jakis czas temu Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Sztos minigun i jeszcze bateria armageddonu odpalana systemem. Podpinam się z prośbą o nagranie tego. Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2021 25 minut temu, Moloch napisał: Nie ma lipy Nie chcesz się pozbyć Super Bomben Raketen? Nie nie sam je dorwałem po cichaczu od ciotki, Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 9 Grudnia 2021 2 minuty temu, sokolowskidawid napisał: Nie nie sam je dorwałem po cichaczu od ciotki, Teraz to pewnie ze 400 zł warte jak Colpo Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Ojciec mój się pyta, czy na sylwestra może do Ciebie przyjechać. Filmy z tych projektów to musisz koniecznie nagrać. A te dwie paczki Super Bomben Raketen, to już zupełnie rozwaliły system. IMO najlepsze rakiety. Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2021 3 godziny temu, Piro Wiesław Miro napisał: Ojciec mój się pyta, czy na sylwestra może do Ciebie przyjechać. Filmy z tych projektów to musisz koniecznie nagrać. A te dwie paczki Super Bomben Raketen, to już zupełnie rozwaliły system. IMO najlepsze rakiety. To jesczce nie koniec heh mysle ze jak będę wstawiać po jednej fotce dziennie to do końca roku mi starczy zdjęć. A sylwka jak co roku spędzam z rodzinka. Oczywiście juz sąsiedzi się nauczyli ze o 12 trzeba przyjść pod bramę i popatrzeć. Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Człowiek się naogląda i później zazdrości Ale miazga po prostu, taki to sobie postrzela dopiero! I jeszcze te projekty, to jest właśnie kwintesencja pasji do pirotechniki! 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2021 To moze jesczce troszkę rakiet I dzisiejszy zakup na ph którego jestem ciekawy Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 10 Grudnia 2021 11 minut temu, sokolowskidawid napisał: To moze jesczce troszkę rakiet I dzisiejszy zakup na ph którego jestem ciekawy Ciekawi mnie ten Big Boy I nie tylko mnie Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2021 10 minut temu, Moloch napisał: Ciekawi mnie ten Big Boy I nie tylko mnie Heh no ja tez z ciekawości kupilem. Ale myślę że wytrzymam do sylwka zwby sprawdzić co nieco się dowiedziałem na jego temat. Napewno nie jest to cud miód ozeszki jak na 30mm podobno mogl by walic lepiej Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2021 7 minut temu, Piro Wiesław Miro napisał: Zrób test tej kosteczki przed sylwestrem Nie kuś Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 10 Grudnia 2021 21 minut temu, Piro Wiesław Miro napisał: Zrób test tej kosteczki przed sylwestrem Tak tak tak, zrób zrób Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Pełno towaru najwyższej jakości, co tu dużo pisać wszystko jest, najbardziej zazdroszczę elegant nightów bo na promce fajna cena za nie była no i super bomben raketen też chciałem mieć w tym roku ale niestety za późno się obudziłem z zakupami, czekam na foto całości bo wszystko razem musi wyglądać niesamowicie jak wystawa w sklepie czy cuś 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 To teraz najświeższe zakupy które dzis odebrałem. Kupione tu na forum dzięki za dobrze spakowane paczuszki A race z piroart 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi