Arturo :) 14 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Świetne baterie, świetne rakiety, olbrzymie ilości, w tym prawdziwych już zabytków.Stuff robi ogromne wrażenie. Czekamy na fote całości. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Aż ciężko sobie wyobrazić jak przy takiej ilości będzie wyglądać całość na zdjęciu Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2021 mozna powiedzieć że to prawie całość bez emiterow i zabytków i brakuje paru wyrzutni 3 1 1 Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zbieram szczękę z podłogi i nie wiem nawet jak to skomentować. Ile z tego będzie w pokazie a ile to pojedyncze odpalanie? 1 Cytuj
Semic 18 Opublikowano 28 Grudnia 2021 To jest zdjęcie całości w 2 zdjęciach, lewa strona i prawa strona. Komedia, myślę że on ma hurtownie fajerwerków a te wyrzutnie i rakiety to na magazynie leżą. Otwieraj stoisko pod Biedronką. Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Trochę na tym świecie żyje i na pewno znaczna część tego będzie na handel i wcale się nie dziwię bo to nie głupie. Ceny walą ostro w górę, więc można coś na tym zarobić. Mało kto wydałby tyle dla samej przyjemności Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2021 6 minut temu, LucazFires napisał: Trochę na tym świecie żyje i na pewno znaczna część tego będzie na handel i wcale się nie dziwię bo to nie głupie. Ceny walą ostro w górę, więc można coś na tym zarobić. Mało kto wydałby tyle dla samej przyjemności To teoche się kolego pomyliłeś bo to co jest na zdjęciu nic z tego nie będzie na handel co innego emitery których akurat nie ma na tym zdjęciu. Ale co ja tam wiem pewnie za krótko zyje na tym świecie Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ponad 190 baterii na dwóch zdjęciach istny rozpier.... lllllll największy stuff fajerwerków jaki widziałem na forach całość czyli wszystkie fajerwerki oceniam ze wydane gdzieś 50 K Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 28 Grudnia 2021 I pomyśleć że już za tą $$ piętro domu byłoby wykończone:) Chyba za dużo z transzy kredytu budowalnego Ci zostało ale robisz sam i zaoszczędziłeś na robociznie która wzrosła więcej niż piro:) Kozacka ilość!!:) Cytuj
Semic 18 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Nie wierzę, rok temu też miał podobny stuff na Elicie https://elitamachonego.pl/index.php?/topic/1750-sokol-stuff-202021/ Komedia na maksa, po co mu tego tyle. Jak na to patrzę to czuję się jak bym był w cyrku. Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Jakbyś miał gospodarstwo duże i dużo ziemi na sprzedaż i firme transportowa tez bysmy mieli tyle fajerwerków Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 29 Grudnia 2021 3 godziny temu, zenofelipizum napisał: Nie wierzę, rok temu też miał podobny stuff na Elicie https://elitamachonego.pl/index.php?/topic/1750-sokol-stuff-202021/ Komedia na maksa, po co mu tego tyle. Jak na to patrzę to czuję się jak bym był w cyrku. A co mu bronisz wydawać jego pieniądze? 1 Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Podsumuję jednym słowem i nic więcej nie będę dodawać. MIAZGA! 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2021 4 godziny temu, zenofelipizum napisał: Nie wierzę, rok temu też miał podobny stuff na Elicie https://elitamachonego.pl/index.php?/topic/1750-sokol-stuff-202021/ Komedia na maksa, po co mu tego tyle. Jak na to patrzę to czuję się jak bym był w cyrku. Hehe i mówi to ten co cały rok piepzy o grubym korpusie signalosa hehe. W cyrku to ty cały rok jeestes.... z tamtego roku zostało mi nawet cos ale akurat tego co mi zostało nie ma na tym zdjęciu. Lezy i grzecznie czeka na swoją kolej. W ciągu roku jest dużo okazji do walenia piro nie tylko w sylwka sie strzela tak więc nie zmarnuje się. Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Nie mogłem się powstrzymać przed jesczce jednym zakupem teraz mam dylemat nie wiem czy ja zostawić sobie na zawsze czy wystrzelić nigdy jej nie mialem A tu jesczce krótki filmik przed ustawieniem ścianki https://imgur.com/a/HTDpQUU Edytowane 29 Grudnia 2021 przez sokolowskidawid 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 29 Grudnia 2021 O kurła, zaopatrzenia więcej niż na niejednym straganie albo nawet i kilku na raz :DD 1 Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Bekę cisnąć można ze znawców kto co powinien z zarobionymi pieniędzmi robić, a najczęściej mówią to goście co w rok przepiją i przepalą z 10 000 zł lekko 2 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2022 Jak by ktoś byl ciekawy to zapraszam jakosc nie powala. Ale nie bylo czasu na przygotowania przez deszcz który padal praktycznie cały czas do samej 12 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 18 Stycznia 2022 W dniu 30.12.2021 o 22:45, mlodinho10 napisał: Bekę cisnąć można ze znawców kto co powinien z zarobionymi pieniędzmi robić, a najczęściej mówią to goście co w rok przepiją i przepalą z 10 000 zł lekko Lepiej tego nie komentować, ja tam bym chciał wywalić 100k na piro i co kto ma do tego? 2 godziny temu, sokolowskidawid napisał: Jak by ktoś byl ciekawy to zapraszam jakosc nie powala. Ale nie bylo czasu na przygotowania przez deszcz który padal praktycznie cały czas do samej 12 Super film czekam na więcej 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi