mantis 433 Opublikowano 12 Lutego 2022 Początek mi znany: Rapa Nui, Lutra, Wolf, przez chwilę poczułem się jak na własnym pokazie. Dużo gwizdków w tle potem. Dało się odczuć dominację kątówek w późniejszej części. Miło, że się podzieliłeś nagraniem jako forumowy rekordzista w ilości zgromadzonego piro w sezonie 2021/2022. 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 W dniu 12.02.2022 o 22:28, mantis napisał: Początek mi znany: Rapa Nui, Lutra, Wolf, przez chwilę poczułem się jak na własnym pokazie. Dużo gwizdków w tle potem. Dało się odczuć dominację kątówek w późniejszej części. Miło, że się podzieliłeś nagraniem jako forumowy rekordzista w ilości zgromadzonego piro w sezonie 2021/2022. Miało tak być ze na początku lecą sailenty tylko nie przewidziałem ze rapa nui bedzie dosc taka glosna te iskrzenie. Szkoda ze nie postawiłem jednej odwrotnie bo bylo ich 3 szt to wtedy pewnie ladnie by się krzyżowały komety, no trudno się mówi o ile początek poszedl w miarę po myśli to później bylo coraz gorzej dwie wyrzutnie poszły na raz od tropica pro kątowe. Później pomylone kanaly 2xaurboda powinna isc i później titanium green a poszlo odwrotnie no i ostatni kanal wgl nie odpalil. Ale jak na jeden wieczór to mysle ze i tak w miarę wyszło caly ten niby pseudo pokaz byl robiony w noc przed sylwestrem. Przez moj brak czasu dosłownie ostatnio na wszystko nawet nie mam zdjecia całości jak to wyglądało połączone mam tylko fotkę dzien po jak juz wszytsko sie spalilo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi