robbenntl 9 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Ja na Fornaxa też czekam, w przyszłym tygodniu będzie u mnie Kurczę, no super się ogląda takie zbiory 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 22 minuty temu, Grubbert napisał: Titanium Green=Koszmar Sąsiada Akurat sąsiedzi sa dosc tolerancyjni co do piro a w sylwka zawsze na pokaz przychodzą. Nigdy w ciągu roku problemów nie robią nawet jak naprawdę się dobrym towarem walilo nieraz Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 11 Grudnia 2021 To już wiem kto titanium green i fornax'a sprzątnął mi sprzed nosa Super zakupy 1 Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 24 minuty temu, Moloch napisał: To już wiem kto titanium green i fornax'a sprzątnął mi sprzed nosa Super zakupy Nie wiem na na ins nie ma jesczce fornax bo bralem jakis czas temu tez na ins byl w dobrej cenie... hehe jak ten z zabki lowca okazji kto pierwszy ten lepszy Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 11 Grudnia 2021 12 minut temu, sokolowskidawid napisał: Nie wiem na na ins nie ma jesczce fornax bo bralem jakis czas temu tez na ins byl w dobrej cenie... hehe jak ten z zabki lowca okazji kto pierwszy ten lepszy Żartuję sobie, niech Ci służy Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 19 minut temu, Moloch napisał: Żartuję sobie, niech Ci służy A juz się chciałem z tobą podzielić i oddać ci w prezencie i jesczce gratisa bym dał Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 To lecimy dalej tym razem z zabytkami które udało mi się dostać jesczce e tym roku 1 Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Tu się takie cuda dzieją w tym temacie, że ludzie przestali oceniać 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Rejestracja na forum 14 stycznia 2021. To by wiele tłumaczyło. Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 3 godziny temu, Moloch napisał: Chyba hurtem kupowane 2 godziny temu, Piro Wiesław Miro napisał: Tu się takie cuda dzieją w tym temacie, że ludzie przestali oceniać 2 godziny temu, Grubbert napisał: Jak u rokiego Godzinę temu, mantis napisał: Rejestracja na forum 14 stycznia 2021. To by wiele tłumaczyło. Jesczce dodam jeden post z resztą towaru jakiego kupilem w tym roku. I w niedługim czasie postaram się zrobić zdjęcie całości. Tylko tez ciężko będzie gdyż czesc mam w domu u siebie a część na magazynie Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2021 54 minuty temu, Martino30 napisał: Jest możliwość odsprzedania thunderkinga ? Na tą chwilę raczej nie. Cytuj
Sokół piro 34 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 Dobra to lecimy dalej z tematem wstawię wszutsko co znajdę w galerii zeby juz spamu nie robić. A całości zdjecia beda w najizszym czasie jak będę układać pokaz na godzinę 00 Zapewne to nie jest 100% ale juz nie chce mi się szukać więcej zdjęć. To są zakupy z tego roku. Wszystkie bynajmniej te którym zdążyłem zrobic zdjecie. A takich mniejszych juz nawet nie robiłem zdjecia. Postaram się po świętach wstawic zdjecia całości. Chociaż bedzie ciężko Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 23 Grudnia 2021 A gdzie dorwałeś szelki cylindryczne 1,75" od super powera ? przecież ich juz dawno nie ma nigdzie w sprzedaży no chyba że masz gdzieś dojścia tak samo jak ruskie matabrujasy sztosik takie ilości piro 1 Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 23 Grudnia 2021 5 minut temu, Moloch napisał: Loczek Pirotechnika 35 zł sztuka na Elicie Mowisz sztuka 1 szt szelki 1,75 " 35 zł czy opakowanie jako 1 szt 35zł ? Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ten to chyba sklep okradł, później się dziwić że człowiek na swoje zamówienia tyle czeka Nie no, zazdroszczę! Jakbyś zaczął o 20 strzelać, to i tak nie wystrzelasz. Ale miazga po prostu, tyle tego w jednym miejscu! Zdjęcie całości rób z daleka i w panoramie Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Sokół xd Ty żeby zrobić zdjęcie całości, to byś musiał chyba halę wynająć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi