Skocz do zawartości

[sokolowskidawid] Nowy rok nowe zakupy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetne baterie, świetne rakiety, olbrzymie ilości, w tym prawdziwych już zabytków.Stuff robi ogromne wrażenie. 

Czekamy na fote całości.

Opublikowano

Aż ciężko sobie wyobrazić jak przy takiej ilości będzie wyglądać całość na zdjęciu ? 

Opublikowano

IlOoKAk.jpegD2mDo4b.jpegmozna powiedzieć że to prawie całość bez emiterow i zabytków i brakuje paru wyrzutni 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano

O kur*** ciekawe skąd miał na to pieniążki...sztos!

• Like 1
Opublikowano

CCv55gd3Rp1roYbs.jpg

80585890.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Zbieram szczękę z podłogi i nie wiem nawet jak to skomentować. Ile z tego będzie w pokazie a ile to pojedyncze odpalanie?

• Like 1
Opublikowano

To jest zdjęcie całości w 2 zdjęciach, lewa strona i prawa strona.

Komedia, myślę że on ma hurtownie fajerwerków a te wyrzutnie i rakiety to na magazynie leżą. Otwieraj stoisko pod Biedronką.

eddcbfbb60029965.png

Opublikowano

Trochę na tym świecie żyje i na pewno znaczna część tego będzie na handel i wcale się nie dziwię bo to nie głupie. Ceny walą ostro w górę, więc można coś na tym zarobić. Mało kto wydałby tyle dla samej przyjemności ?

Opublikowano
6 minut temu, LucazFires napisał:

Trochę na tym świecie żyje i na pewno znaczna część tego będzie na handel i wcale się nie dziwię bo to nie głupie. Ceny walą ostro w górę, więc można coś na tym zarobić. Mało kto wydałby tyle dla samej przyjemności ?

To teoche się kolego pomyliłeś bo to co jest na zdjęciu nic z tego nie będzie na handel ? co innego emitery których akurat nie ma na tym zdjęciu. Ale co ja tam wiem pewnie za krótko zyje na tym świecie ?

Opublikowano

Ponad 190 baterii na dwóch zdjęciach istny rozpier.... lllllll? największy stuff fajerwerków jaki widziałem na forach całość czyli wszystkie fajerwerki oceniam ze wydane gdzieś 50 K?

Opublikowano

I pomyśleć że już za tą $$ piętro domu byłoby wykończone:) Chyba za dużo z transzy kredytu budowalnego  Ci zostało ale robisz sam i zaoszczędziłeś na robociznie która wzrosła więcej niż piro:)

Kozacka ilość!!:)

Opublikowano

Jakbyś miał gospodarstwo duże i  dużo ziemi na sprzedaż i firme transportowa tez bysmy mieli tyle fajerwerków ?

Opublikowano

Podsumuję jednym słowem i nic więcej nie będę dodawać. MIAZGA! ❤️ 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, zenofelipizum napisał:

Nie wierzę, rok temu też miał podobny stuff na Elicie  https://elitamachonego.pl/index.php?/topic/1750-sokol-stuff-202021/

Komedia na maksa, po co mu tego tyle. Jak na to patrzę to czuję się jak bym był w cyrku.

Hehe i mówi to ten co cały rok piepzy o grubym korpusie signalosa ? hehe. W cyrku to ty cały rok jeestes.... z tamtego roku zostało mi nawet cos ale akurat tego co mi zostało nie ma na tym zdjęciu. Lezy i grzecznie czeka na swoją kolej. W ciągu roku jest dużo okazji do walenia piro nie tylko w sylwka sie strzela tak więc nie zmarnuje się. 

Opublikowano (edytowane)

Nie mogłem się powstrzymać przed jesczce jednym zakupem ? teraz mam dylemat nie wiem czy ja zostawić sobie na zawsze czy wystrzelić ? nigdy jej nie mialem  mPk4bnA.jpegA tu jesczce krótki filmik przed ustawieniem ścianki 

https://imgur.com/a/HTDpQUU

Edytowane przez sokolowskidawid
  • Like 1
Opublikowano

Ten sokół to chyba fajny jest :)

• Like 1
Opublikowano

Król z Kauflandu wleciał.

• Like 1
Opublikowano

O kurła, zaopatrzenia więcej niż na niejednym straganie albo nawet i kilku na raz :DD

• Like 1
Opublikowano

Bekę cisnąć można ze znawców kto co powinien z zarobionymi pieniędzmi robić, a najczęściej mówią to goście co w rok przepiją i przepalą z 10 000 zł lekko ?

• Like 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak by ktoś byl ciekawy to zapraszam jakosc nie powala. Ale nie bylo czasu na przygotowania przez deszcz który padal praktycznie cały czas do samej 12 

Opublikowano
W dniu 30.12.2021 o 22:45, mlodinho10 napisał:

Bekę cisnąć można ze znawców kto co powinien z zarobionymi pieniędzmi robić, a najczęściej mówią to goście co w rok przepiją i przepalą z 10 000 zł lekko ?

Lepiej tego nie komentować, ja tam bym chciał wywalić 100k na piro i co kto ma do tego? :D

2 godziny temu, sokolowskidawid napisał:

Jak by ktoś byl ciekawy to zapraszam jakosc nie powala. Ale nie bylo czasu na przygotowania przez deszcz który padal praktycznie cały czas do samej 12 

Super film :) czekam na więcej :)

• Like 1