k4n4li4 276 Opublikowano 14 Lutego 2021 Potężna ściana, najbardziej cieszy oko pxpro ale reszta też niczego sobie Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 14 Lutego 2021 Za niedługo trzeba będzie układać 5-tą wieżę Scorpion,Viserion,FireShow,Muzyczne i Hard bardzo udane wyrzutnie,reszty nie miałem Desperate na filmie od tripla grzeje pięknie,oby taka była w rzeczywistości. Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 14 Lutego 2021 Super bedzie szeroko na niebie z taką ilością kątówek Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Lutego 2021 Widzę, że kolega ma wujka z Emiratów xD Super stuff, aż jestem zaskoczony, że ktoś tyle kupił już w lutym. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Lutego 2021 To mi wygląda na zakup gorzowski. Jorge i Piromax powinni sypnąć groszem jak niejednemu blogerowi za taką ładną reklamę ich wyrzutni. Cytuj
mlodinho10 22 Autor Opublikowano 14 Lutego 2021 Prawda jak Gorzów zrobi wyprzedaż to nie ma **** we wsi. Cytuj
mlodinho10 22 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 Dorzucam filmik z pokazu z części stuffu zaplanowanego na 21 rok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi