gojat 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 ASG czyli jak ktoś by nie wiedział to jest Air Soft Gun czyli jeszcze inaczej strzelanie sie z pistoletów na kulki plastikowe bronie są różne karabiny elektryczne i sprężynowe jak i pistolety Piszcie tutaj czy kiedyś się w to bawiliście jeśli tak to jaką macie replikę broni Ja zamieżam sobie kupić AK-47 elektryka za niecałe 90 zł myśle że to fajna zabawa takie gry w strzelanie pozdrawiam Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Też zamierzam sobie coś takiego kupić Kupie sobie właśnie Ak 48,M4 albo MP5. Bardzo fajna zabawa :twisted: Cytuj
wapster 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 jak ktos chetny, mam na sprzedazMP5 - sd6 - nowy, kupiony na militaria plto ten:http://www.militaria.pl/cyma/pistolet_masz...795.xml?cat=180 Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 11 Grudnia 2007 jak ktos chetny, mam na sprzedazMP5 - sd6 - nowy, kupiony na militaria plto ten:http://www.militaria.pl/cyma/pistolet_masz...795.xml?cat=180 A ile chcesz za niego bo mam zamiar jakiś karabin kupić :?: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 11 Grudnia 2007 Kiedyś tam sie z kolegami strzelaliśmy na kulki fajna zabawa a sumie ale takim zwykłymi pistolecikami , tak to nawet ciekawa rozrywka ale nie mam z kim sie w to hmm bawić bo potrzeba kilka osób a ja niestety takiej ekipy nie mam :cry: Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja dopiero zacząłem :mrgreen: Mam replike colta XM1777 (ta tania :mrgreen: ) Cytuj
jano 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja bawię się w to już od ponad roku. Mam replike karabimu SM-8 (pewno nikt nie zna)i całe umundurowanie (kurtka, kapelusz, spodnie, glany, mundur, pasek itp...)Super zabawa, tylko narazie nie mam teamu. Bawię się z koleżanka i kolega. :idea: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 My (ja i koledzy i koleżanka) strzelamy się już też od roku. Ja zakupiłem niedawno Elektryka M4A2 i sprężynę SigSauera P228. A tak pozatym mam maskowanie Woodland a na wiosnę będę wyglądał jak SWAT (zresztą wszyscy tak bedziemy wyglądali). Kolega ma Heckler&Koch'a (elektryk G36C). Polecam wszystkim bo to super sprawa biegać po lesie (taktyka zielona) lub po zabudowaniach (takryka czrna). :razz: Cytuj
?uk 3 XD 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 hehe ja sie w to już bawię od roku mamy z kumplami ekipę ostatnio mieliśmy rozgrywkę z ziomusiami z poznania podam foty karabinów które mam ja w teamie robie za snajpera nie mam fotek karabinów ale podam ich foty na allegro sorry nie mam wałasnych http://allegro.pl/item280256441_karabin_sn..._2_luneta_.htmli jeszcze berretka z blou backkiem cała metalowa z nowy nabytek http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=30 Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Też się w to bawiłam... biegaliśmy i strzelaliśmy się z kolegami Pewnego dnia zobaczyłam w sklepie kulki do sklepu metalowe i z wapnia (chyba)... strzelałam do kolegów z metalowych kulek [nikt o tym nie wiedział] a później mieli nogi całe w strupach... To było jakieś 3 lata temu Cytuj
Adri 1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mam nówke Glocka 17 dostałem w prezencie ale się tym nie interesuje.Chce może ktoś kupić??Zapakowany w pudełko i gratis dobre ciężkie kulki.Ile byście dali??Kupiony w sklepie militarnym za 130zł.PS:Mam jeszcze nową piłke oryginalna Adidas do kosza. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja po ostatniej strzelance jak kolega przyniósł snajperke to się w niej zakochałem :mrgreen: :mrgreen: i postanowiłem,że też sobie taką kupie :razz: więc w tym roku kończe z fajerwerkami i kupuje TO!!! :mrgreen: Cytuj
Horix 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Marcin1197 Dobra snajperka (avp ) Myśle że to będzie dobry nabytek. Aha, i jak kulki to tylko Xtreme tez ciężkie.Jeśli chodzi o asg to mam trochę sprzętu:KamizelkaP-90 z kolimatorem oraz 2 magazynkami.(elektryk)W tym roku kupie Mossberga jakiegoś i 4 magazynki dodatkowo.Zabawa fajna ale o ekipę trudno...Aha i jeśli ktoś uważa że wydał stówkę i kupił elektryka porządnego to niech wie że dobre AEG zaczynają się od 1200zł Cytuj
rakieta 0 Opublikowano 11 Lutego 2008 No niestety jak się kocha ten sport trzeba liczyć się z kosztami Cytuj
Fugas 0 Opublikowano 20 Lutego 2008 NIE za bardzo mnie to "rajcuje" ale jak się nudzę to sie trochę pobawi moją mp5 :razz: Cytuj
adam 0 Opublikowano 20 Lutego 2008 ja jak miałem 8-10 lat to sie bawiłem takimi zwykłymi pistolecikami nawet fajnie się w to bawiło a teraz w wieku 13 lat nie zabardzo mam sie z kim bawic :cry: :roll: :idea: : :lol: :mrgreen: Cytuj
rakieta 0 Opublikowano 11 Marca 2008 Ja nie dawno dostałem karabin szturmowy wojsk amerykańskich M4 A1 w zbogaconej wersji.Jest to sprężynowa replika(dopiero zaczołem z ASG przygode).W zestawie znajdowały się: :arrow: karabin M4 A1 :arrow: laser taktyczny :arrow: latarka taktyczna :arrow: okularami ochronnymi :arrow: rączka do szyny R.I.S :arrow: kulkami 6mm(zwykłe) :arrow: kulkami 6mm(paintball) Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 12 Marca 2008 A ja niedawno nabyłem na allegro karabin M16 ZA 49zł.A w zestawie byl: :arrow: Karabin M16 :arrow: Gogle ochronne :arrow: Paczka kulek :arrow: + gratis-plastykowy słoiczek z kulkami z farbaczy uwazacie ze to byla dobra inwestycja? Czyli standardowy zestaw.Wątpie , żebyś dostał coś porządnego za 49zł , ceny dobrych produktów zaczynają się od 400zł w góre(mam na myśli metalowe produkty).Powiedz ile fps ma ten karabin. Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 27 Marca 2008 ja tez w to gralem ale zepsul mi sie m16 ( i tak byl kupiony bardzo tanio wiec nie ma co wymagac) i chce sobie kupic jakis Mp5 lub cos w tym stylu za okolo 130zl bo nie mam kasy zeby tak wydawac no i trzeba na sylwka zbierac :mrgreen: ale 2 razy gralem w paintballa super zabawa polecam! jak ktos nie byl to musi koniecznie isc! Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 27 Marca 2008 Ja wiem on ma (replika sprężynowa)1,5J. Chyba ci się pomyliło z0,5 J :lol: Cytuj
rakieta 0 Opublikowano 29 Marca 2008 dokupywalem mocną sprezyne i tak moja bron jest po malym tuningu Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Miał może ktoś ten pistolet jakie są jego osiągi? Podkreślam ze to będzie mój pierwszy elektryk i nie wymagam super osiągów. http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...ack-NOWOSC.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi