marcin1197 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 5-10 m.Po tygodniu 3m.Lepiej do zbieraj chociaż by do tegohttp://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...avy-Weight.html Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 nie kupuj tego totalny szajs mialem go dzialał 1 h i to jeszcze tak słabo strzelał normalnie wkladam magazynek strzelam a tu nagle cala kolba sie przesunela :neutral: i co dalej smietnika Cytuj
wapster 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 sprzedam:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356315264 Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 22 Września 2008 Jeeeeej! Nie kupywac na aisroftugns.pl!Troche w tym temacie siedzę i widze ze macie słabą wiedze.Na początek polecam albo Ak 47 cg albo Famasa takze od cg. Znajdziecie na www.policyjny.pl albo www.militaria.pl. Niezłe tez są mosbergi ( www.taiwangun.pl ), ale ich wytrzymałosc jest dyskusyjna. Jeśli chcecie na początek elektryka to : albo G36C od JG(lub wersja K- dluzsza lufa ) albo Steyr AUG A2 od JG takze z taiwanguna. Po zakupie tw G36 trzeba dokonac małych modyfikacji - gumka HU do wymiany i jakas dobra preclufa. W augu tez guma hu do wymiany, precke tez mozna nową i nowy cylinder typu 0. Jeśli często się strzelacie w budynkach to polecam MP5 od galaxy ( taiwangun ) oznaczone jako G5 lub wersję pochądną Mp5K. Wersja K różni się tym, ze nie ma kolby.Macie pytania? Piszcie na gg - chętnie pomoge Pozdrawiam Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja mam AK 47 cm28 za 350 zł.I na przyszłość polecam kupować na zbrojownia.pl, paczka doszła dwa dni po zamówieniu, nic nie uszkodzone, miła obsługa.Polecam. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 24 Października 2011 ASG czyli jak ktoś by nie wiedział to jest Air Soft Gun czyli jeszcze inaczej strzelanie sie z pistoletów na kulki plastikowe bronie są różne karabiny elektryczne i sprężynowe jak i pistolety Piszcie tutaj czy kiedyś się w to bawiliście jeśli tak to jaką macie replikę broni Ja zamieżam sobie kupić AK-47 elektryka za niecałe 90 zł myśle że to fajna zabawa takie gry w strzelaniepozdrawiam "bronie są różne karabiny elektryczne i sprężynowe jak i pistolety"Do wszystkich którzy mówią "bronie" odnośnie ASG nie znają się na rzeczy po pierwsze mówimy repliki karabinu albo pistoletu !potratujcie to jako informacje Osobiście mam Ak 105 CM.031B oraz replike pistoletu M92F/M9 na gaz. kupowałem na Taiwangun.pl i polecam ten sklep:) Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 24 Października 2011 A bawi się ktoś w schrony, okopy itd.Ja osobiście planuję coś zrobić na działce może jakieś worki z piaskiem, zasieki i pomyślę nad jakimś drewnianym schronem. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 10 Lutego 2012 W końcu się zebrałem i zrobiłem zdjęcia:dodatek do repliki Ak to dwa magazynki hi-cap po 500szt i 1000szt. kulek BB Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pochwale się moim sprzęciorem Ak74 Cm 040B - Full metalEmka (rozdupcyła się) - Full metalMundur polski wz.93buty desanty.hełm wz.93nakolanniki .5 magazynków kamizelka nie wiem jaka ale mam zdj . ZDJĘCIE : file:///C:/Users/Artur/Desktop/IMG_8003.JPG (zmieniam na kamizelke wz.93 )a no i jakieś tam akcesoria. ( latarka , saperka. google. pokrowiec. arafatka wojska polskiego. no i 5 tyś kulek beret (desant)i plecak wz.93No i to by było na tyle Jutro ide na strzelanke Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pochwale się moim sprzęciorem Ak74 Cm 040B - Full metalEmka (rozdupcyła się) - Full metalMundur polski wz.93buty desanty.hełm wz.93nakolanniki .5 magazynków kamizelka nie wiem jaka ale mam zdj . ZDJĘCIE : file:///C:/Users/Artur/Desktop/IMG_8003.JPG (zmieniam na kamizelke wz.93 )a no i jakieś tam akcesoria. ( latarka , saperka. google. pokrowiec. arafatka wojska polskiego. no i 5 tyś kulek beret (desant)i plecak wz.93No i to by było na tyle Jutro ide na strzelanke fajne zdjęcie a te 5 magazynków to jakie ? Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 10 Lutego 2012 Aha widzę że strona ze zdj nie działa .Magazynki mam : 2 od AK i 3 od emki Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 10 Lutego 2012 Daje link ze zdj mojego wyposażenia ZDJĘCIE http://imageshack.us/photo/my-images/854/img8029a.jpg/ ZDJĘCIE KAMIZELKI.http://imageshack.us/photo/my-images/37/img8004j.jpg/ Pozdrawiam Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 10 Lutego 2012 A bawi się ktoś w schrony, okopy itd.Ja osobiście planuję coś zrobić na działce może jakieś worki z piaskiem, zasieki i pomyślę nad jakimś drewnianym schronem. Na działce?No w sumie masz pewność że nikt ci tego nie rozwali.ja mam w lesie pelno okopów. a w czerwcu dojdzie jeszcze więcej bo torhce ludzi dostanę do drużyny Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 11 Lutego 2012 Widzę, że temat powoli odżywa, to dobrze bo to fajna zabawa, można odreagować po ciężkim tygodniu i przewietrzyć się na świeżym powietrzu. W mojej okolicy jest bardzo dużo sprawdzonych miejscówek, za około tydz. wybieram się na większą strzelankę ze specjalnym scenariuszem Smilser - z czego jest ta emka ? podaj model Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 11 Lutego 2012 Widzę, że temat powoli odżywa, to dobrze bo to fajna zabawa, można odreagować po ciężkim tygodniu i przewietrzyć się na świeżym powietrzu. W mojej okolicy jest bardzo dużo sprawdzonych miejscówek, za około tydz. wybieram się na większą strzelankę ze specjalnym scenariuszem Smilser - z czego jest ta emka ? podaj model Emka jest z taiwangun. kupiona w marcu 2011 roku za 980 zł teraz jest na taiwanie za 1000 coś. Emika - SR4 Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie ma to jak rozwalić sobie nogi w nowych butach desantach xD z jednej strony polecam buty dobrze się wpisują w różnym terenie do skoków wyśmienite ) a z drugiej strony nie polecam bo strasznie można w nich nogi pościerać a co gorsze buty rozchodzą się po 100/150 km marszu . Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 13 Maja 2012 Jeśli chodzi o buty to ja mogę polecić Bundeswehry. Ogółem wyposażenie z zachodu ma dobrą jakość, Tutaj mamy bluzę+spodnie BW za 40 zł. Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam wszystkich airsoftowców Mam na sprzedaż Kaburę udową.Kaburę można dopasować według własnego uznania. Ma zaczep na pasek by nie spadała podczas biegu lub szybkiego wyciągnięcia spluwy Mieści się w niej KAŻDY PISTOLET. Pistolet nie karabin ( tak na marginesie Kabura nigdy nie była używana.Więcej informacji pod nr gg : 38973989Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi