Skocz do zawartości

ASG (Air Soft Gun)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kupuj tego totalny szajs mialem go dzialał 1 h i to jeszcze tak słabo strzelał normalnie wkladam magazynek strzelam a tu nagle cala kolba sie przesunela :neutral: i co dalej smietnika

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jeeeeej! Nie kupywac na aisroftugns.pl!
Troche w tym temacie siedzę i widze ze macie słabą wiedze.
Na początek polecam albo Ak 47 cg albo Famasa takze od cg. Znajdziecie na www.policyjny.pl albo www.militaria.pl. Niezłe tez są mosbergi ( www.taiwangun.pl ), ale ich wytrzymałosc jest dyskusyjna. Jeśli chcecie na początek elektryka to : albo G36C od JG(lub wersja K- dluzsza lufa ) albo Steyr AUG A2 od JG takze z taiwanguna. Po zakupie tw G36 trzeba dokonac małych modyfikacji - gumka HU do wymiany i jakas dobra preclufa. W augu tez guma hu do wymiany, precke tez mozna nową i nowy cylinder typu 0.
Jeśli często się strzelacie w budynkach to polecam MP5 od galaxy ( taiwangun ) oznaczone jako G5 lub wersję pochądną Mp5K. Wersja K różni się tym, ze nie ma kolby.
Macie pytania? Piszcie na gg - chętnie pomoge :)
Pozdrawiam

• 2 lata później...
Opublikowano

Ja mam AK 47 cm28 za 350 zł.I na przyszłość polecam kupować na zbrojownia.pl, paczka doszła dwa dni po zamówieniu, nic nie uszkodzone, miła obsługa.Polecam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ASG czyli jak ktoś by nie wiedział to jest Air Soft Gun czyli jeszcze inaczej strzelanie sie z pistoletów na kulki plastikowe
bronie są różne karabiny elektryczne i sprężynowe jak i pistolety
Piszcie tutaj czy kiedyś się w to bawiliście jeśli tak to jaką macie replikę broni
Ja zamieżam sobie kupić AK-47 elektryka za niecałe 90 zł myśle że to fajna zabawa takie gry w strzelanie
pozdrawiam

"bronie są różne karabiny elektryczne i sprężynowe jak i pistolety"
Do wszystkich którzy mówią "bronie" odnośnie ASG nie znają się na rzeczy po pierwsze mówimy repliki karabinu albo pistoletu !
potratujcie to jako informacje :)

Osobiście mam Ak 105 CM.031B oraz replike pistoletu M92F/M9 na gaz. kupowałem na Taiwangun.pl i polecam ten sklep:)
Opublikowano

A bawi się ktoś w schrony, okopy itd.
Ja osobiście planuję coś zrobić na działce może jakieś worki z piaskiem, zasieki i pomyślę nad jakimś drewnianym schronem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W końcu się zebrałem i zrobiłem zdjęcia:

1978454fd46b2abamed.jpg

62085342770e4f59m.jpg

dodatek do repliki Ak to dwa magazynki hi-cap po 500szt i 1000szt. kulek BB

Opublikowano

Pochwale się moim sprzęciorem :D
Ak74 Cm 040B - Full metal
Emka (rozdupcyła się) :P - Full metal

Mundur polski wz.93
buty desanty.
hełm wz.93
nakolanniki .
5 magazynków :D
kamizelka nie wiem jaka :P ale mam zdj .
ZDJĘCIE :

file:///C:/Users/Artur/Desktop/IMG_8003.JPG
(zmieniam na kamizelke wz.93 )
a no i jakieś tam akcesoria. ( latarka , saperka. google. pokrowiec. arafatka wojska polskiego. no i 5 tyś kulek :P beret (desant)i plecak wz.93
No i to by było na tyle ;)
Jutro ide na strzelanke :D

Opublikowano

Pochwale się moim sprzęciorem :D
Ak74 Cm 040B - Full metal
Emka (rozdupcyła się) :P - Full metal

Mundur polski wz.93
buty desanty.
hełm wz.93
nakolanniki .
5 magazynków :D
kamizelka nie wiem jaka :P ale mam zdj .
ZDJĘCIE :

file:///C:/Users/Artur/Desktop/IMG_8003.JPG
(zmieniam na kamizelke wz.93 )
a no i jakieś tam akcesoria. ( latarka , saperka. google. pokrowiec. arafatka wojska polskiego. no i 5 tyś kulek :P beret (desant)i plecak wz.93
No i to by było na tyle ;)
Jutro ide na strzelanke :D

fajne zdjęcie :P

a te 5 magazynków to jakie ?
Opublikowano

Aha widzę że strona ze zdj nie działa .
Magazynki mam : 2 od AK i 3 od emki

Opublikowano

A bawi się ktoś w schrony, okopy itd.
Ja osobiście planuję coś zrobić na działce może jakieś worki z piaskiem, zasieki i pomyślę nad jakimś drewnianym schronem.

Na działce?
No w sumie masz pewność że nikt ci tego nie rozwali.
ja mam w lesie pelno okopów. a w czerwcu dojdzie jeszcze więcej bo torhce ludzi dostanę do drużyny :D
Opublikowano

Widzę, że temat powoli odżywa, to dobrze bo to fajna zabawa, można odreagować po ciężkim tygodniu i przewietrzyć się na świeżym powietrzu. W mojej okolicy jest bardzo dużo sprawdzonych miejscówek, za około tydz. wybieram się na większą strzelankę ze specjalnym scenariuszem :D

Smilser - z czego jest ta emka ? podaj model :P

Opublikowano

Widzę, że temat powoli odżywa, to dobrze bo to fajna zabawa, można odreagować po ciężkim tygodniu i przewietrzyć się na świeżym powietrzu. W mojej okolicy jest bardzo dużo sprawdzonych miejscówek, za około tydz. wybieram się na większą strzelankę ze specjalnym scenariuszem :D

Smilser - z czego jest ta emka ? podaj model :P

Emka jest z taiwangun. kupiona w marcu 2011 roku za 980 zł teraz jest na taiwanie za 1000 coś.
Emika - SR4
Opublikowano

Nie ma to jak rozwalić sobie nogi w nowych butach desantach xD
z jednej strony polecam buty dobrze się wpisują w różnym terenie do skoków wyśmienite :))
a z drugiej strony nie polecam :D bo strasznie można w nich nogi pościerać a co gorsze buty rozchodzą się po 100/150 km marszu .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi o buty to ja mogę polecić Bundeswehry. Ogółem wyposażenie z zachodu ma dobrą jakość, Tutaj mamy bluzę+spodnie BW za 40 zł.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich airsoftowców ;) Mam na sprzedaż Kaburę udową.
Kaburę można dopasować według własnego uznania. Ma zaczep na pasek by nie spadała podczas biegu lub szybkiego wyciągnięcia spluwy ;)
Mieści się w niej KAŻDY PISTOLET. Pistolet nie karabin ( tak na marginesie ;)
Kabura nigdy nie była używana.

14skrpk.jpg

Więcej informacji pod nr gg : 38973989
Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dorzuce te 200 kulej + nał2okietniki również nieużywane ;)

• mantis zmienił(a) tytuł na ASG (Air Soft Gun)