Kamgru 5 Opublikowano 13 Marca 2021 Witam Nadszedł czas by pochwalić się swoimi skromnymi zapasami które ciagle się powiększają . Jak oceniacie? A tutaj trochę koloru i wyrzutnia hukowa od Tomaszka 30mm 3 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 13 Marca 2021 Same grube ryby jeśli chodzi o huk Masz rakietę której nie udało mi się upolować Scream 4,jestem ciekawy jej możliwości. Z pudełka na pewno na uznanie zasługuje Delova,pod warunkiem że nie wypluje flary i wypali.FP5B kapitalne petardy,dumbumy 5g jakoś mi nie podeszły.Scream 10s i 5s elegancko,3 nie miałem.Colpo-tutaj komentarz jest zbędny.Rarytaski na siarkę w sam raz do zabawy.Ta wyrzutnia to TW350 Cytuj
Kamgru 5 Autor Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) Tak wyrzutnia to TW350 były dwie lecz jedna już poszła z hukiem co do scream 4 było kilka i robią robotę a ta jedna została na pamiątkę Edytowane 13 Marca 2021 przez Kamgru Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Marca 2021 Nagromadziłeś smacznych kąsków. Jak będziesz oszczędny, to starczy ci tych słodyczy na parę lat. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 13 Marca 2021 Spore zapasy to fakt ale ja jako zwolennik efektów na niebie domagam się wyrzutni Cytuj
Kamgru 5 Autor Opublikowano 13 Marca 2021 Jedna wyrzutnia już jest ale hukowa Spokojnie koło wakacji zaczniemy efekt kupować pewnie większość asortymentu to będzie Funke Cytuj
Kamgru 5 Autor Opublikowano 14 Marca 2021 Jak by ktoś miał ochotę to kilka krótkich filmików ode mnie Cytuj
Kamgru 5 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ko kolekcji trafia 10 oto takich wspaniałych rakiet 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Moździerz i rakiety od czołowego polskiego importera firmy Brightsky Tak na serio,te rakiety mogą pozamiatać.Petardy to już zabytek,ładny smaczek trafiłeś Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Ten moździerz to jest kozak, wali prawie jak Colpo 45 a do tego ma świetny dźwięk pisku Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Potężny zapas rarytasów Mi to by było szkoda tego odpalać Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Bardzo dobry stuff, przydałyby się ze 2 baterie kolorowe, jakaś jedna mniejsza i większa 30mm. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi