xHESTIABUMx 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ktoś po chamsku usunął mi posta, tak więc pisze jeszcze raz: Mpi dlaczego u ciebie w drugiej salwie były tylko 2 strzaly? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Były 3 strzały tylko 2 się nałożyły. Rurka się trochę jakby odskakiwała nie była dobrze przymocowana Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mialem ją, odpaliłem ją 40 min. temu- REWELA!Jeśli macie dostęp do hurtowni albo do sklepu w ktorym jest jw90- to szybko bierzcie poki cena nie przekroczy 35-40zł :. Ta wyrzutnia jest przepiękna, największa była 2 seria ale ten time rain na koniec to poprostu... nie wiem jak to powiedziec bo nie da sie tego opisac slowami ale wkrotce film i zobaczycie potencjał tego torcika Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Równierz jestem zaszokowany :razz: poprostu lepsza niź wyrzutnie profi xD Polecam 10/10 Cytuj
Saek 1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja również jestem nią zafascynowany. Z wyrzutni JW04, JW06, JW68, JW41, JW56, JW90, które miałem, właśnie JW90 zrobiła na mnie największe wrażenie ! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Najlepsza rzecz jaką w życiu odpalałem. Efekt pokrył całe niebo i wydawało mi się, że byłem otoczony. Widownia zareagowała na to wielkim WOW! Na filmikach nie widać tej mocy, ale wierzcie mi, że na żywo zmienicie zdanie. Najlepsza bateria w swoim przedziale cenowym.Polecam w 100%. Pozycja obowiązkowa. Cytuj
redzik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mój filmik wyrzutni z tego sylwestra http://pl.youtube.com/watch?v=NgirfI1mpGopiękna wyrzunia, za rok kupie 2 lub 3 :mrgreen: Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zostawiłem ją sobie na sam finał. Była świetna. Po prostu brak słów. Najpiękniejszy był crackling na koniec, zakrył całe niebo! Coś pięknego naprawdę polecam !!! Cytuj
achtung 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Osobiście nie miałem, ale widziałem jak ją odpalali efekty prze ogromne za rok kupie sobie takie 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tylko powiedzcie mi jeszcze w jakim sklepie internetowym mogę ją kupić po jak najniższej cenie oczywiście. :???: :???: Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 film mojego autorstwa: http://pl.youtube.com/watch?v=4eMupj3w6Q0po raz kolejny się na niej nie zawiodłem piękne efekty! za tą cenę (mimo podniesionej) to grzech jej nie kupić, gorąco polecam!! Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 3 Stycznia 2009 i mój film: http://pl.youtube.com/watch?v=rc0iOhmZqvc Tak ja pisałem wyżej.. cudowna wyrzutnia. To jest mój pewniak na przyszłego sylwka. Wyrzutnia idealna na finał. Zwróćcie uwagę na crackling na końcu. Cytuj
benny10 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Te 2 czy 3 efekty nalozone naraz sa przepiekne xD Naprawdę ta wyrzutnia ma bardzo duze rozpryski . I ten crackling na koncu , miodzioo Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Moje filmy i zdjęcia tej baterii z sylwka 08/09:Film: http://pl.youtube.com/watch?v=w3HFGztVURUZdjęcia: Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Wyrzutnia bardzo ładna, miałeś aż 6 a mi się niestety nie udało załatwić. Ale myślałem że lepiej je wykorzysta Te 4 co strzelały niby razem to nic pięknegoNie strzelały równo efekty sie zlewały tylko szkoda że nie po kolei np salwa 1 strzała z jednej a z drugiej salwa 2. 2 poleciały dopiero jak tamte skończyły według mnie chrzaniłeś robotę :mrgreen: .Postaram sie wrzucić film z sylwestra bo sąsiad jeden miał ją, jak wytnę ten kawałek to wrzucę na YT i tutaj w edicie dam link. Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Film z sylwka:klikOglądajcie w wysokiej rozdzielczosci.Ps. te plamy na obrazie to wina wody nie wiem skąd sie tam wzięła Cytuj
witus 0 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Za tą cenę to wyrzutnia-cudo :smile: W tym roku nie miałem tej wyrzutni w planach, ale jako że nie było w hurtowni JW103 Imagine, to wziąłem tą wyrzutnie. Nie zawiodłem się. Efekty były po prostu kapitalne - co prawda tylko 4 salwy po 3 ładunki, ale za to jakie! Piękne palmy, peonie oraz rewelacyjny crackling na koniec. Polecam Mój film:http://pl.youtube.com/watch?v=lfeeAMskkr4 Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wyrzutnia jak najbardziej godna polecenia...ten cracling na końcu jest świetny :smile: Cytuj
luxor 2 Opublikowano 12 Października 2009 Wyrzutnie bez dwóch zdań kapitalna :smile: Wiecie może jak jest z ceną hurtową ? Dużo podskoczyła ? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 12 Października 2009 Wyrzutnie bez dwóch zdań kapitalna :smile: Wiecie może jak jest z ceną hurtową ? Dużo podskoczyła ? Cena hurtowa jest nadal taka sama czyli 32.90.wiecie czy bedzie na fm.pl? Czy będzie na fm to zależy od tego czy bedzie w magazynach Jorge. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 25 Listopada 2009 Co tu mówić podstawa każdego stuffu Jest TheBest w tym roku 2 nabyć muszę cena na fm to 31 zł 1 szt. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 1 Grudnia 2009 W tym roku wyrzutnia mile mnie zaskoczyła. Dodane zostały gwiazdki stroboskopowe do 1 i 3 salwy. To bardzo poprawiło jej efekt i teraz podoba mi się bardziej niż sprzed 2 laty, kiedy też miałem tą baterię. Film: Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Vel zdaje się że na tym filmie pokazowym u mpiego, w 3 salwie już wcześniej było white strobe. Ale po części zgadzam się, jak odpalałem ją rok temu to w pierwszej salwie były same palmy/fale (bez gwiazdek) Cytuj
kris50501199 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 to jest najpiekniejsza wyrzutnia jaka mialemporownujac cene do jakosci,na ten sezon wzielem sobie dwie na warsztat ))jak bede wiedzial o jakiejs nowosci jorge to dam znac )pozdro dla piromaniakow Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Polecam tą wyrzutnie. Tania i super jakość. Szkoda że zabraknie jej w tym roku w moim stuffie... Chyba że w hurtowni hestii by mieli bo dzwoniłem to powiedzieli że mają jorge'a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi