Skocz do zawartości

JW90 Show of Fireworks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówili że kostka się zepsuła itd... oglądam filmiki z youtube z 4 lat temu z tym co Mpi wrzucił dzisiaj iiiiiiiii nie widzę żeby cokolwiek się pogorszyło. Dalej daje rade i bardzo mi się podoba! :)

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli to nieprawda co mówią inni, że od nowego roku kostki zostaną przekwalifikowane, i to już nie będzie to samo co teraz :O

Opublikowano

Mówili że kostka się zepsuła itd... oglądam filmiki z youtube z 4 lat temu z tym co Mpi wrzucił dzisiaj iiiiiiiii nie widzę żeby cokolwiek się pogorszyło. Dalej daje rade i bardzo mi się podoba! :)

Ktoś rzucił jakieś hasło i pózniej wszyscy je powtarzali..
Opublikowano

Ludzie to są świnie, coś niedosłyszą i od razu piszą aby zrobić niepotrzebny zamęt... :)
Pzdr CraV

Opublikowano

Możliwe, że nowa wersja kostki jest uboższa o pewną ilość glitterka, ale nadal jest to bardzo opłacalna pozycja za rozsądne pieniądze zważywszy na to, że kostka jest w układzie kątowym, a przeważnie tego typu kostki są droższe od tych w układzie pionowym.
Moja ocena to zasłużone 10/10.

Opublikowano

Na sylwestra publiczność zrobiła większe wow na punkcie styxa i ja to samo.
Nie jest zły ale.... dałbym 7,5/10 po prostu mając kilka innych wyrzutni myślę że wolałbym odpalić np 3 jaguary albo wbić w śnieg kątowo 3 meteory...Więcej strzałów i dłużej ale o gustach się nie dyskutuje.

• 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Za tą cenę można kupić lepszą wyrzutnie, która ma więcej strzałów tylko, że nie kątową. :)

Opublikowano

Ale pionowa nie zrobi takiego szału jak kątówka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo ładna kostka kątowa , co prawda ma małą ilość strzałów ale i tak zrobiła na publiczności wrażenie , myślę że nie zapomnę jej przygarnąć do stuffu na następny rok

Opublikowano

Mimo, że jest kątówką i ma tylko 12-strzałów robi wrażenie, a ten crackling na końcu oświetlił mi plac strzelania xD

Opublikowano

Po prostu była tak piękna,że aż mnie zamurowało a ten crackling po prostu cudo

Opublikowano

Jak za tą cenę nie jest to zła wyrzutnia, ale szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej

Opublikowano

Jak za tą cenę nie jest to zła wyrzutnia, ale szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej

Nie ma lepszej kątówki w tej cenie. A jak się czegoś lepszego spodziewałeś to masz za duże wymagania kolego :)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwszy raz jw90 miałem w tego sylwka, kupiona na arssion. Byłem zachwycony, crackling na koniec zrobił mega wrażenie. Póżniej kupiłem dwie sztuki na wyprzedaży w big funie. Pierwszą odpaliłem w marcu na urodziny i już nie było tak fajnie, w jednej z salw był niewypał a cracling na koniec sporo słabszy niż w sylwka. Drugą odpaliłem w małym pokazie na złote gody dziadków, poszła na finał i niestety to był błąd, akurat w ostatniej salwie był jeden niewypał i efekt był bardzo słaby, także mam mieszane uczucie co do tej wyrzutni.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupilem jw90 z ciekawosci, z pewnymi obawami co do efektu. Po odpaleniu wyrzutnia zgasila moja niepewnosc. Bardzo ladne, duze i konkretne efekty no i ten cracking na koniec, cos pieknego... W poniedzialek kupie 4 sztuki i z pewnoscia beda to dobrze zainwestowane pieniadze. Polecam serdecznie i nic mnie nie powstrzymuje aby stwierdzic, ze jest to najlepsza wyrzutnia jaka kiedykolwiek mialem.

Opublikowano

Film tegoroczny:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Jaka jest cena rynkowa w tym roku? Planuje kupić tą baterię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzona, genialna kątówka. Finał jak zawsze zrobił na publiczności ogromne wrażenie. Polecam! :)

Opublikowano

Szczerze efekty nie zrobiły na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia ale układ kątowy i wielkość rozprysków zrobiły swoje. Do tego ten przepiękny crackling na całe niebo. Dla mnie pozostawiła pewien niedosyt ale spisała się. Do tego dochodzi to że kosztowała 35zł czyli dosyć tanio jak na kątówke o tych efektach. 8.5/10.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Łapcie filmik mojego autorstwa, przepraszam za krzyki ale wiecie jak to jest. Szału nie było ale spisała się dosyć dobrze.