Moloch 148 Opublikowano 24 Listopada 2021 Te rakiety funke i argento kuszą, nie wiem czy ja sobie nie kupię gold rockets do stuffu Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zakupy czarno piątkowe, arkafajerwerki. 150zł + wysyłka. Skusiły mnie te rakiety od piroplanet, na filmach strzelają bardzo fajnie. Thunderbolts podobno są głośniejsze od piromaxowych single shotów, a że mam i te, to sobie porównam :). Reszta to jakieś tam pierdoły, i wybierany gratis jakieś zabytkowe rzymskie ognie od tripla. O dziwo mają CE. Z tego zestawu new generation do sylwka zostaną pewnie jedynie rakiety xD. https://imgur.com/a/86cnbNx Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Na luźne strzelanie będzie w sam raz Myślę że z rakiet będziesz zadowolony Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Formuły legitnym wyborem. Trochę gadżetów od Argento: Laserballe efektem podobne do wyrzutni JW805 Wolf (Jorge), ale też single Thunderboltsy, sądzę, że mogą być podobne do słynnych Thunder Kingów. Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zaległa aktualizacja, 5 szelek efektowych 2". Podobno klasek ale idk.https://imgur.com/a/hI24bML Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Rakiety formula sa bardzo fajne napewno się nie zawiedziesz na nich. A te single od argento to jest to samo co od iskry siemanko ten sam kod nawet maja. Czyli beda tez dobre od piromaxowych sa napewno lepsze. Ooo i widzę ładny zabyteczek z dawnych czasów z szafy wyciągnięty ladne muszelki Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zakupy w lokalnej hurtowni, etna fajerwerki. Pewnie dojdzie jeszcze coś z marketów, ale tak to już raczej wszystko na ten rok.https://imgur.com/a/8OufTei Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Przy takim stuffie nudzić sie nie bedziesz. Zazdroszcze tych szelek 2" Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2021 52 minuty temu, matikoksu napisał: Przy takim stuffie nudzić sie nie bedziesz. Zazdroszcze tych szelek 2" A ja zazdroszczę rakiet big svart 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 21 Grudnia 2021 38 minut temu, PiroMan25 napisał: A ja zazdroszczę rakiet big svart To samo mam Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Ooo i do zabawy cos sie znalazło. Sam osobiwcie lubie karabinki fajna zabawa i różdżki tylko ze po karabinkach kupa syfu. Ale do zabawy super sprawa Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 No jest moc. Ale coś mało masz wyrzutni Z tych emiterów, i innych rarytasów to aż szkoda chyba strzelać Ale stuff rewelacja Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2021 13 godzin temu, Piro Wiesław Miro napisał: No jest moc. Ale coś mało masz wyrzutni Z tych emiterów, i innych rarytasów to aż szkoda chyba strzelać Ale stuff rewelacja Brałem emitery, rakiety, moździerze brakło kasy na wyrzutnie Sporo sobie zostawię na przyszłe lata, bo jednak tak, szkoda te wszystkie rarytasy wystrzelić w tym roku. Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2021 No i wlatuje fotka całości. Z góry mówię że sporo z tego co na zdjęciu jest jako zapasy na przyszłe lata, oraz mam jeszcze dużo pozostałości z poprzedniego roku. Więc zdecydowałem wrzucić zdjęcie po prostu wszystkiego co w tym roku kupiłem. Na fotce brakuje tylko rakiet thunder king. Szara kartonowa rura do szelek 2" Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Super dużo zabawy bedzie napewno i dużo huku, a i efektu tez sie cos znajdzie i to bardzo konkretnego. Tk i bustery bardzo dobre na poziomie moździerze, i nie sposób pominąć formuły 1 rakiety warte swojej ceny. Tak ze najlepszego i jak najlepszej pogody 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi