PiroCinek 8 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Witam. Pierwsza połowa 2021 roku powoli mija, więc czas na jakieś małe podsumowania dotyczące zakupów na ten rok. Ogólnie w tym roku, jak wielu postanowiłem uzupełnić zapasy petard/emiterów w większej ilości, w tym znalazła się "klasyka gatunku". Narazie, nie planuję większych zakupów tego rodzaju pirotechniki, bo ceny są, jakie są - wszyscy wiedzą (chyba, że będzie coś na promce ;-D) , a lepiej raczej nie będzie Co do wyrzutni i innych "pirosprzętów" planuję jeszcze dokupić kilka ciekawych kosteczek, bo chciałbym zrobić taki fajny "mini - pokazik" Co byście polecili ? W zestawie znalazło się kilka "pierdółek" - tak do zabawy No to co, szukamy "zaskórniaki" i czaimy na "cosik" następnego Pozdrówka, Cinek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Nieźle nieźle, ale gdzie są Signalosy 2.0 z grubym korpusem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroCinek 8 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) 29 minut temu, mpiwowski napisał: Nieźle nieźle, ale gdzie są Signalosy 2.0 z grubym korpusem? Chyba trzeba będzie dokupić Edytowane 17 Czerwca 2021 przez PiroCinek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Łooo panie!!Zapas petard mógłby zasilić nie jeden sklep, do tego same konkrety które już bardzo ciężko dostać.Na uwagę zasługuje także piszczący moździerz od czołowego polskiego importera firmy Brightsky Co do wyrzutni to się nie wypowiem,nie widziałem na żywo żadnej ale godny na filmach wyglada bardzo fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 O kurde ale zapasy. Nie ma lipy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piro Wiesław Miro 58 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 O *urwa! Co chłop petard nakupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna88 16 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 No troszke do postrzelania jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek007 79 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Panie a gdzie signalosy. Bez signalosow nie ma zabawy. A tak poza tym to będzie huczało i dudniło. Gruby kaliber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zapasy na resztę życia. W których miesiącach i w jakich sklepach kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 16 godzin temu, PiroCinek napisał: Chyba trzeba będzie dokupić pamiętaj, że na pirogrzmot są jak bocian mówił A stuff bardzo ładny tylko w przeciwieństwie do innych komentujących skupiam uwagę na zacnych wyrzutniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroCinek 8 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 46 minut temu, mantis napisał: Zapasy na resztę życia. W których miesiącach i w jakich sklepach kupowałeś? Większość na początku roku (styczeń - marzec), prywatnie, ale też ins, pyromarket. 32 minuty temu, k4n4li4 napisał: pamiętaj, że na pirogrzmot są jak bocian mówił A stuff bardzo ładny tylko w przeciwieństwie do innych komentujących skupiam uwagę na zacnych wyrzutniach Na pirogrzmocie więcej łakomych kąsków Tak jak napisałem, kilka wyrzutni jeszcze raczej wpadnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Solidna ilość emiterów i to mi się podoba! Idealna ilość na karabinek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroCinek 8 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Ostatnie zakupy. Wyrzutnia "Wnimanie" zrobiła na mnie dobre wrażenie po wykorzystaniu na urodzinach Mamy, więc zakupiłem kolejną. Odkładamy i szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół piro 34 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Gdzie wy kupujecie te titanium salute ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino30 22 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) na roxer fajerwerki sa i w hurtowni piromaxa Edytowane 31 Lipca 2021 przez Martino30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroCinek 8 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Ja kupiłem titanium salute ostatnią i 3x ACAB na „fajerwerki-obornicka”, „Wnimanie” i od kosteczkę od Funke na INS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piro Wiesław Miro 58 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Jest konkretnie. Wyrzutnie rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zapas petard to chyba na kilka dobrych sezonów Jest dużo baterii, ta od funke wygląda rewelacyjnie, przydałyby się jeszcze jakieś porządne rakiety dla urozmaicenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroCinek 8 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Arturo napisał: Zapas petard to chyba na kilka dobrych sezonów Jest dużo baterii, ta od funke wygląda rewelacyjnie, przydałyby się jeszcze jakieś porządne rakiety dla urozmaicenia. Dobre rakietki to podstawa, choć postawiłem w tym roku na wyrzutnie, single jakieś zabytki i coś „hukowego” na gorsze czasy Jak dożyje, to w przyszłym roku wpadnie coś dobrego, jeśli chodzi o rakietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi