Bitels 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Symbol: K0201Nazwa: Super PiccoloOpis: Pudełko zawiera 50 petardZdjęcie: http://img401.imageshack.us/my.php?image=img0012ss8.jpgFilm: brakCena hurtowa:+/- 50 GrPetarda pod względem huku nie różni się od K0201 Jorga Bardzo chciałbym polecić te petardy ponieważ ich czas od zapalenia do wybuchu jest bardzo długo ponad 10 sec :razz: Hestia jest firmą importującą "Bezpieczne fajerwerki" nawet na pudełku jest napisane :grin: Polecam !Dobra zabawa bez ryzyka ! Cytuj
Fear 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewto...highlight=k0201 :neutral: Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 znów ten błąd "na pudełku pisze" - JEST NAPISANE do jasnej ciasnej :grin: do tematu: wg mnie fajne pomimo swojego słabego huku jest dużo czasu od odpalenia do wybuchu, więc można coś z nią pokombinować ale... nic specjalnego :razz: [/b]Fear, tam jest petardach Jorge'a ... choć wg mnie możnaby zrobić tak, że ummieścić wszystkie 'K' hestii w jednym temacie Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Tak trudno poszukać zdjęcia tych petard? Wystarczy wejść na stronę hestii, wejść w dział petardy i prosze:Co do komentarza do petardy, to są nawet spoko, tylko jest dużo niewypałów :???: A huk też jest różny czasem trafisz na dobry, czasem na gorszy Chodź zawsze je mam bo co to za pieniądz, a pobawić się czymś trzeba Cytuj
Fear 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ę? "Piszczie tu wszystko o petardach draskowych z tej serii, bo jak do każdej oddzielnej powstanie temat, to zrobi się chaos. Za ile i gdzie kupujecie, po ile są pakowane, pod jakimi symbolami i nazwami się kryją? Jakie są różnice pomiędzy petardami u różnych importerów. Zasada tej serii petard jest prosta. Im większa petarda, tym droższa i głośniejsza. " Mantis tylko dał rozpiskę K0XXX Jorge'a a zresztą, jezeli by było o Jorgu to dlaczego jest w dziel "ogólnie o fajerwerkach"? ą? Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 mój błąd, zwracam honor, moja nieuwaga i lenistwo robią swoje w takim razie myślę, że temat delete :razz: Cytuj
Bitels 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja mam inne logo dlatego myślałem że inne to nie to Cytuj
Gość LEWY PIRO Opublikowano 12 Grudnia 2007 k0201 to nic innego jak stare dobre piccolaki.Jak w szkole dostaniemy kartonik mleka to fajnie czyms takim to wysadzic Cytuj
magneto 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 lubię się nimi bawic :razz: Co prawda to nic nie rozwali no chyba , że wsadzimy ja do sniezki :grin: Ale bardziej wole bawic się korsarzami :twisted: Cytuj
Tele 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 :twisted: Kaufland :twisted: Kupiłem sobie wczoraj i draske miały pomaranczową . Ja to mocze w wosku i trzymię w ręku tak z 6 sekund , a potem wyrzucam do góry i mam rakietke pikolaka :mrgreen: . Fejnie to wygląda . Cytuj
Bitels 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nie każda petarda wybucha po 10 sec....uważaj bo ci może w ręce wybuchnąć Cytuj
Tele 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nie mi , ja mam wyczucie , ale i to czasem zawodzi na szęście wypatku jeszcze nie miałem Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 14 Grudnia 2007 jeszcze nie miałleś ja też się tak kiedyś bawiłem ale wybuchła mi 0.5m od głowy i już tak nie robie :neutral: Cytuj
gojat 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 te petardy to jak dla mnie podstawa w sylwestra nimi nie strzelam tylko przed nim i na wakacje Cytuj
Bitels 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 bez nich sylwester to nie sylwester :mrgreen: Racja Sylwester bez popularnych piccolaków to nie udany sylwester Cytuj
Tele 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja 2 razy na mieśiąc mam paczkę i strzelami ile wlezie.P.S :Na sylwka chyba z 10 pak :twisted: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Te petardy to podstawa mojego stuffu każdego roku.Kupuję ich 10 paczek , żeby mieć jeszcze co sprzedać dzieciom na odpuście :mrgreen: Dużo zabawy przy niskich kosztach i dobrym efekcie 10/10 + znak jakości , dobre petardy o wysokiej jakości wykonaniu i niskiej cenie.Polecam !!!! Cytuj
Szajba_m-ce 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja tak samo kupuje 5 paczek co roku ... ino teraz bardziej mi sie podobają k0203 ... Ale piccolo to zawsze podstawa Cytuj
gojat 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 ja sobie kupie w tym roku z 12 paczek bo jeszcze musze zostawić na wakacje Cytuj
Bitels 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja kupuje 20 Wole piccolo od innych...co do petard to stawiam na ilość Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Super piccolo według mnie najczęściej bawią się nimi "głupie dzieci" 8-10 lat u mnie na osiedlu z nimi biegają i ludziom pod nogi rzucają :neutral: Ale tak ogólnie lubię się nimi bawić fajne są można z nimi kombinować... :razz: Cytuj
michalq 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 ja max 1 paczka i wystrzelana gdzies w grudniu, na sylwestra nawet tego niekupuje bo i tak nieslychac nawet Cytuj
Bitels 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Co rok je kupuje lecz największą wadą jest siarka ;/ Czemu ? Masz jakieś problemy ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi