Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: TB-31
Nazwa: Cobra
Cena: 11 zł
Zdjęcie - http://www.jgs.pl/images/FAJERWERKI/BATERIE/TB-31_M.jpg
Film - http://pl.youtube.com/watch?v=oKpYpxFU08I
Miałem tą wyrzutnie 2 lata temu, kupiłem na straganie za ok. 15 zł, na filmie nie za bardzo widać jaka jest tzn. nie ma efektu za bardzo tylko jest taka wrona z craclingiem, bardzo mi sie podobała, za tą cene się opłaca, podobne strzały do Balletów, lecz dużo lepsze i wyżej lecą. Jeszcze raz polecam.

Opublikowano

Odpaliłem ją sobie w tym roku na działce i też mi się spodobała.
Jest mała, tania i z fajnym efektem. Trzask komet jest nawet głośny i lecą dość wysoko.
Fajna do zabawy przed północą ale na północ też się nadaje jako przerywnik przed większymi wyrzutniami.
Również polecam.

Opublikowano

No na tym filmiku nie zbyt widać ale ja powiem tak może być... :lol:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Efekt identyczny jak w balecie , tylko więcej strzałów , wyższe.
Za 11zł warto kupić , aby wystrzelić przed północą.
7/10

Opublikowano

Bardzo słaba bateria. Fireman ma racje coś jak balet, tylko komety lecą wyżej. No i ten sam efekt. Cena też jest za duża jak na taki słaby efekt.

Moja ocena 3/10 i więcej dac nie mogę.

• 2 lata później...
Opublikowano

moim zdaniem za taką cene efekt do kitu lepsza już była wyrzutnia mistrzowie ognia w tym roku . Szkoda bo kupiłem ta wyrzutnie wczoraj i chyba będe zawiedziony 20 zł poszło w lass.

Opublikowano

odpaliłem dziś i powiem że za taką cene efekty dobre :D