TowdiPL 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Czy ktos ma jakis film z udziałem tej wyrzutni? Moze jakies fotki...jesli cokolwiek o niej wiecie to piszcie! Cytuj
0 mateo1992 28 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Raczej nikt nie ma ani jej filmu ani nie bedzie mial przed sylwestrem bo to jest nowosc jorge. Cytuj
0 TowdiPL 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2007 Może ktoś kto ma duzy stuff i ma kilka HOT'ów dodatkowo posiada kamerke moze nagra film z udziałem tej wyrzutni! Wiele osób jest ciekawych jakie efekty ma ten HOT Cytuj
0 mateo1992 28 Opublikowano 12 Grudnia 2007 przed 20 grudnia nikt jej posiadać nie bedzie po 20 grudnia no może sie trafi taki ktos jak mpiwowski i ją odpali Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 To jest nowość, nie ma tego na stronie Jorge bo dla biedronki dali inne opakowanie (tak jak ze Sfinxem) Jak będzie u mnie to kupie i po sylwestrze dam film No chyba że bym kupił dwie To wtedy wcześniej bym se odpalił i nagrał Cytuj
0 bedzio 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja na pewno nagram tylko, że jakbym odpalił jutro to byłoby to nagrane telefonem (K550i). Jednak jeżeli bym odpalał w sylwestra to spróbuję nagrać kamerą. Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Odpal, odpal. Będziemy wiedzieć jak to wygląda i mi przy okazji pomoże to w wyborze pomiędzy arctic'iem a hot'em.Czekam ;d Cytuj
0 bedzio 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Do Arctica będę mieć porównanie, gdyż miałem go na poprzedniego sylwka . Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 HOT jest już zamówiony na jutro , postaram się o filmik(mam nadzieję dostać coś w nagrodę-moda :mrgreen: <joke>).Nie wiem czy jest sens strzelać go wcześniej , ale jeśli ma to pomóc w wyborzę , postaram sie o filmik na jutro wieczór. Cytuj
0 piotrkocinski 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Mnie się wydaję, że ten cały Hot to to samo co Arctic. Jedynie co może być to dodanie jakiegoś efektu, bo nie sądzę, żeby za 8 zł było coś lepszego ... zobaczymy. Cytuj
0 Sakee 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Hot to prawdopodobnie taka sama wyrzutnia jak Arctic tylko że w efektach będzie dominował czerwony i żółty (tak mi się wydaje) Cytuj
0 Yusha 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 To chyba najbardziej oczekiwana wyrzutnia tego roku... :razz:... będę ją mieć na Sylwestra więc dam filmik... :smile: niee mogę już wytrzymać 20 i biegiem do biedronki... :mrgreen: Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja bym stawiał , że hot , to jakaś odmiana macrocosmos(bądz macro 2 w innej poligrafi).Na zdjęciu są jednakowej wielkości (arctic i hot).Ale czuję , że jest to wyrzutnia wyjątkowa :razz: Cytuj
0 bedzio 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Fajnie by było jakby to była jakaś wyrzutnia taka droższa np. Exclusive Collection albo Show of Fireworks, a może Conan Battery? Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Byłem w biedronce widziałem arctica,sfinxa itp. ale Hota nie widziałem,ale byłem tylko po chleb tostowy,wiec się nie przyglądałem Cytuj
Pytanie
TowdiPL 0
Czy ktos ma jakis film z udziałem tej wyrzutni? Moze jakies fotki...jesli cokolwiek o niej wiecie to piszcie!
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi