Grvby 150 Opublikowano 11 Października 2021 Noooo i to mi się podoba! Bardzo dużo niedostępnych już petard. PS5 od funke/dextrin to już prawie towar wymarły,do tego moździerze od czołowego Polskiego importera firmy Brightsky Ilość spokojnie wystarczy na kilka godzin "zabawy" Cytuj
MmikiM 25 Autor Opublikowano 11 Października 2021 Godzinę temu, Grubbert napisał: Noooo i to mi się podoba! Bardzo dużo niedostępnych już petard. PS5 od funke/dextrin to już prawie towar wymarły,do tego moździerze od czołowego Polskiego importera firmy Brightsky Ilość spokojnie wystarczy na kilka godzin "zabawy" A ja myślałem, że na kilka sylwestrów xd... To chyba muszę więcej :C. Następna lokalizacja będzie na bogato, dużo efektów, mniej samego huku. Ale to później, później... Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Października 2021 Fountain Mine od Klaska całkiem niezłe 75 mm, właściwie prawie to samo co mniejszy odpowiednik 50 mm. Oszczędzaj emitery dźwięku na następne lata, bo cena będzie rosła szybciej niż u wina. Chociaż poleciłbym nimi strzelać niż je sprzedawać Cytuj
MmikiM 25 Autor Opublikowano 11 Października 2021 2 godziny temu, mantis napisał: Fountain Mine od Klaska całkiem niezłe 75 mm, właściwie prawie to samo co mniejszy odpowiednik 50 mm. Oszczędzaj emitery dźwięku na następne lata, bo cena będzie rosła szybciej niż u wina. Chociaż poleciłbym nimi strzelać niż je sprzedawać Ja, Ja... Miałbyś może jakieś wyrzytnie typu "silent" do polecenia na przyszłość? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Października 2021 Jak na razie nie próbowałem zbyt wiele, bo dopiero w tym roku będę kupował i testował. Z tych co próbowałem najciekawy jest JW805 Wolf, bo ma niespotykany nigdzie indziej efekt. Dwie dolne ceny jakie znalazłem w internecie masz poniżej. (stan na październik 2021 rok) sklepzpetardami.pl 101 PLNhttps://sklepzpetardami.pl/sklep/jw805-wyrzutnia-wolf-49-strzalow-20-mm/ Najtańszy jest na ins-fireworks 86,89 PLN, tylko tutaj warto pytać przed zakupem, czy coś jest na magazynie i ile mają sztuk.https://ins-fireworks.pl/pl/wyrzutnie/5624-wolf-scream-49s-jw805-f2-8-1.html Cytuj
CHRYSTIANO0o 20 Opublikowano 13 Października 2021 Konkret stuff ! Czekam na aktualizacje tematu, gdy nazbierasz wyrzutni na sylwka Co do Jorge Wolf to zapraszam po sylwestrze na moje nagranie pokazu, tam bedzie ta wyrzutnia wpleciona w pokaz Cytuj
MmikiM 25 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Bonus nr 2 Edytowane 3 Listopada 2021 przez MmikiM Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Listopada 2021 Spoko stuff aczkolwiek ja wolę wyrzutnie i mam nadzieję, że wlecą jakieś Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 3 Listopada 2021 Te rakiety Storm Rocket to jest chyba to samo co Tiger Rocket, ile maja nec ? Cytuj
MmikiM 25 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 2 godziny temu, k4n4li4 napisał: Spoko stuff aczkolwiek ja wolę wyrzutnie i mam nadzieję, że wlecą jakieś Pojawią się w kolejnych lokalizacjach ;), będą jeszcze dwie. 25 minut temu, Martino30 napisał: Te rakiety Storm Rocket to jest chyba to samo co Tiger Rocket, ile maja nec ? Producent podaje 1190g, 1-1 z Tiger wypadają. Chyba troszkę inną gamme kolorystyczną efektów posiadają. Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 3 Listopada 2021 Czyli tak jak myślałem gramatura ta sama tylko teraz cena kosmiczna Cytuj
MmikiM 25 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 51 minut temu, Martino30 napisał: Czyli tak jak myślałem gramatura ta sama tylko teraz cena kosmiczna Wszędzie teraz wysypało tak cenami i wcale w tym roku lepiej nie będzie. Skoro mówią głośno o wzrostach cen i mniejszej ilości wytworzonej piro to pozostaną tylko dyskonty. W sumie jestem ciekaw co pokażą i za ile... Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 3 Listopada 2021 A mogłbys wstawic zdjecie całego opakowania rakiet z przodu i tyłu jak wyglądają był bym bardzo wdzięczny ? Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 3 Listopada 2021 Te rakietki są bliżniacze do Tiger Rocket tylko efekty inne Cytuj
MmikiM 25 Autor Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) 22 godziny temu, Martino30 napisał: A mogłbys wstawic zdjecie całego opakowania rakiet z przodu i tyłu jak wyglądają był bym bardzo wdzięczny ? Prosz Edytowane 4 Listopada 2021 przez MmikiM Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 4 Listopada 2021 dzieki za wgląd rakiety widze fajna szata graficzna I jeszcze pytanie skąd ty bierzesz te thunder kingi ? Cytuj
MmikiM 25 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 12 godzin temu, Martino30 napisał: dzieki za wgląd rakiety widze fajna szata graficzna I jeszcze pytanie skąd ty bierzesz te thunder kingi ? Z zakładki sprzedam i innych okazji Cytuj
MmikiM 25 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2021 2 minuty temu, k4n4li4 napisał: Widze, że doszły jakieś wyrzutnie no i elegancko Ostania lokalizacja jutro lub pojutrze i sądzę że będzie grubo. Jeszcze marketki może jakieś... Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Teraz, MmikiM napisał: Ostania lokalizacja jutro lub pojutrze i sądzę że będzie grubo. Jeszcze marketki może jakieś... no i gites, czekam na zdjęcie całości Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zero pitu pitu same konkretne sprzęty Rakiet co niemiara Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ale konkrety. WOW Te wulkany od SRpyro są przekozackie. Jak byś tak 3 na raz odpalił, to wyjdzie świetny efekt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi