MlodyZ 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Co byście mi polecili kupić za tą kwotę? Sam nie mogę się zbytnio zdecydować ;P Prosiłbym o ceny detaliczne W grę wchodzą produkty z takich sklepów jak Biedronka,Tesco,Real,Kaufland i Lidl Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 15 Grudnia 2007 JR25 Exclusive CollectionJW42 Black Cat Kung Fu x 2 Arctic 104,8 zł Cytuj
0 MlodyZ 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 :arrow: Moździeż 25zł Mówiłem,że nie chcę Moździerzy Chodziło mi o to co jeszcze polecacie dokupić do zestawu który podałem wyżej(ten za 50 zł) Cytuj
0 mateo1992 28 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Plus zakupione już Pikolaki i Korsarze Hestii Razem to 50 zł jeszcze do dyspozycji 100 Czekam na propozycje :arrow: Black cat 50zł :arrow: 2x dont worry be happynie wiem czy ten plan będzie w zasięgu twojej ręki. Cytuj
0 MlodyZ 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 :arrow: 2x dont worry be happy Będę miał Sfinxa i Arctica to Don't Worry Be Happy już nie kupię.A co wy na toFestival + Thunder Rain lub inna wyrzutnia do 40 zł + to co podałem wyżej Czekam na dalsze propozycję. Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 15 Grudnia 2007 Festival + Tyrant (on jest lepszy do thunder raina ja będę miał obie .. )i zestaw rakiet Exclusive Collection JR25 i napewno będziesz miał super sylwka i piękne efekty na niebie Cytuj
0 MlodyZ 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 a możesz podać ceny? bo zbytnio się nie orientuję miałem jeszcze w planach thundery,zamiast tych jr25 Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 15 Grudnia 2007 jr 25 od 25zl do 30 gdzies tak powinienes kupic» eh nie wcinaj sie chłopie Mombik -Dobrze tylko żeby nie było potem ze ja spamuję Festival 63 złTyrant 19,4 zł (film http://pl.youtube.com/watch?v=0JCMo_Imrtg)JR25 - 25 złThunder - 18,9 złJeżeli chcesz mieć 4 rakiety o pięknym efekcie i rozprysku to kup JR25 jeżeli wolisz mieć 12 rakiet o fajnym i sporym rozprysku jak na ich rozmiar to kup thundery (znowu ciężko wybrać )thundery są tańsze o 6,1 zł także za to można dokupić np paczkęcyrcoblitzów ale jak chcesz Jak byś coś jeszcze chciał to napisz do mnie na GG (żebyśmy tutaj już nie pisali )jest w profilu a na pewno Ci pomogę Cytuj
0 MlodyZ 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 A może zrezygnowałbym z KungFu kupił Thundera za 20 plus za 90 Festival i Tyrant czy coś podobnego to przekroczyłbym lekko limit,ale tam 7 zł by mi jeszcze zostało na petardy i WMT Cytuj
Pytanie
MlodyZ 0
Co byście mi polecili kupić za tą kwotę? Sam nie mogę się zbytnio zdecydować ;P Prosiłbym o ceny detaliczne W grę wchodzą produkty z takich sklepów jak Biedronka,Tesco,Real,Kaufland i Lidl
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi