Anton 0 Opublikowano 30 Listopada 2008 Anton tak wygląda pudełko V-Powerhttp://img510.imageshack.us/my.php?image=dsc00199yw8.jpg duże dziekue , ja po prostu chciałem znać jak wygląda paczka Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 30 Listopada 2008 Ta , a ja piłem piwo z Jezusem :mrgreen: Magnum i V-power to K0203 , więc różnią się tylko nazwą i poligrafią.Pytanie do Neodo - Jak to możliwe , że K0203 jest słabsze od K0201 :?: :?: :?: Mówię podobnie albo słabiej ;P miałem całą paczkę z jakiegoś tam marketu nie pamiętam dokładnie i strata 5 zł a v powery hukały ostro tyle powiem Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 W tamtym roku kupiłem v-power w carrefour po 2.99zł. Są nawet głośne. Bardzo je polubiłem i myślę że za nawet 5zł bym je kupił. Cytuj
Tyszek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja dostałem V-Powery 50 sztuk za free do zestawu sylwestra. Czy odpalać je zapalniczką, bo jest napisane, że potrzeć o draskę a tam takowej nie ma :twisted: Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja dostałem V-Powery 50 sztuk za free do zestawu sylwestra. Czy odpalać je zapalniczką, bo jest napisane, że potrzeć o draskę a tam takowej nie ma :twisted: Tak,spokojnie mozesz zapalniczka Cytuj
Tyszek 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 I będzie się paliło przed wybuchem podobnie jak lont, czy od razu walnie? Bo żeby w łapie nie walnęło Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 23 Grudnia 2009 I będzie się paliło przed wybuchem podobnie jak lont, czy od razu walnie? Bo żeby w łapie nie walnęło Tak,dopoki sie siarka nie spali Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 I będzie się paliło przed wybuchem podobnie jak lont, czy od razu walnie? Bo żeby w łapie nie walnęło Tak,dopoki sie siarka nie spali po pierwsze nie siarka !! po 2 to masz z 5 do 7 s opóźnienia a myślisz jak my odpalamy tego typu petardy Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 23 Grudnia 2009 I będzie się paliło przed wybuchem podobnie jak lont, czy od razu walnie? Bo żeby w łapie nie walnęło Tak,dopoki sie siarka nie spali po pierwsze nie siarka !! po 2 to masz z 5 do 7 s opóźnienia a myślisz jak my odpalamy tego typu petardy Mowie konkretnie o tych petardach.One jakos nie maja specjalnego opuznienia Cytuj
Tyszek 0 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Petardy warte swojej ceny, dosyć dobry huk jak na tą wielkość. Polecam. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 8 Stycznia 2010 W kauflandzie były po 13zł hahaszkoda mi ludzi którzy za tyle je kupują Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Rzeczywiście, taka prawda. Ja je kupiłem kiedyś za 3 zł i mogę powiedzieć że wtedy są opłacalne. Ale za 13zł?? Cytuj
JestemMarcino 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 a ja kupiłem 100 szt. w kauflandzie za 9.99 :cry: ja też kupiłem 100sztuk w kauflandzie ale za 15 zł Cytuj
xMilo22x 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 a ja kupiłem 100 szt. w kauflandzie za 9.99 :cry: Sorki daty nie zauważyłem;d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi