ZoZin 3 Opublikowano 16 Listopada 2021 Jaką stronę najbardziej polecacie do zamawiania pirotechniki zamawiać będę 25/26 Listopada na Black Friday Cytuj
0 Piropasionat 2 Opublikowano 16 Listopada 2021 Ja najczęściej kupie na fajerwerki lider lub tanie fajerwerki Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 16 Listopada 2021 piroart ins superfajerwerki fajerwerkilider piropolska piroshop fajerwrkimarket arkafajerwerki sklepzpetardami petardyshop korsarz to popularne sklepy i zawsze robiły jakieś promocje na black friday, polecam obserwować na fb, żeby nie przegapić 1 Cytuj
0 ZoZin 3 Autor Opublikowano 16 Listopada 2021 26 minut temu, Romano napisał: Fajerwerkigorzów hustownia as i jak tam wychodzi cenowo? i promki?? Cytuj
0 Romano 29 Opublikowano 16 Listopada 2021 Przed podwyżkami było ok teraz nie wiem, sklep posiadał zakładkę promocje i zawsze wszystko znikało, można było tanio wyrwać dobry towar,Teraz jej nie znajdziesz ale czy wróci kto wie. Cytuj
0 borys92 14 Opublikowano 16 Listopada 2021 Że pirohita nikt nie wymienił... Na BF może zrobią jakieś 25% (mooże), wtedy i tam coś się znajdzie. Jest jeszcze fajerwerki biegun, firefactory czy funkestore Cytuj
0 Romano 29 Opublikowano 16 Listopada 2021 Cały czas mam nadzieje że alepetarda wróci to był też dobry sklep.Funkestore to stary pyromarket, tam bf już był. Jest jeszcze sklep o nazwie fajerwerkishop ale tam raczej drogo jest. Cytuj
Pytanie
ZoZin 3
Jaką stronę najbardziej polecacie do zamawiania pirotechniki
zamawiać będę 25/26 Listopada na Black Friday
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi