skowyt1627 16 Opublikowano 18 Listopada 2021 W końcu i na mnie przyszła pora. Znów planowałem kupować od początku roku i tu bez zdziwienia, znów nie wyszło No ale 2 paczki już dojechały, rozpakowane, teraz rozglądam się co by tu jeszcze dokupić do pokazu (szczególnie jakieś kątówki na finał). Rakiety są, ale nie chciało mi się już tego targać, może w weekend przysiądę i ogarnę jak należy. Grunt, że już zalążek pokazu sylwestrowego jest i jestem szczęśliwy Tak jak parę innych osób, wolę efekt od huku więc petard i emiterów będzie skromnie i to pewnie kupione "na kiedyś". 2 Cytuj
Jarzębinaxyz 10 Opublikowano 18 Listopada 2021 Plan X jak najbardziej polecam. Pokaz planujesz na loncie czy system? Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 18 Listopada 2021 Godzinę temu, Jarzębinaxyz napisał: Plan X jak najbardziej polecam. Pokaz planujesz na loncie czy system? Plan jest zakupić system, bo w zeszłym roku lont mnie niestety zawiódł. Zobaczymy jak będzie z kasą bo jestem w trakcie wykańczania mieszkania i budżet moooocno ograniczony Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 19 Listopada 2021 Ten plan x i gladiator to jaki ma kaliber? Czy to jest 30mm? Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Listopada 2021 38mm. Plan X dużo szybszy,bardzo mi się podoba,efekty wyglądają na tłuste Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Listopada 2021 Plan X przy tym kalibrze narobi zamieszania. Tropic PRO jakby miały etykiety i jakieś prostsze oznaczenia, może więcej ludzi by je odróżniało. Z tego co znalazłem na nagraniach samego Tropica: kolory mocno intensywne. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 Mała aktualizacja po piątkowych promocjach. Powoli do przodu Zapewne coś jeszcze wpadnie no i objazd po marketach obowiązkowy. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 21 minut temu, k4n4li4 napisał: Małe ale konkretne Jaki numer kontòwki?? bz50s-7018 Wybrałem na finał "na wszelki wypadek", gdybym nic konkretnego już nie zamawiał Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2021 Podsumowanie zakupów na ten rok jeśli chodzi o sklepy internetowe i do tego jakieś pozostałości z roku poprzedniego (jak FORMULA 1 czy bumbac :D) Pare złotych na pewno pójdzie w marketach, ale bez konkretnych planów. Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 17 Grudnia 2021 O widzę zacne kosteczki od srpyro tylko jesczce zombie party brakuje. Dobrze wypadają te kosteczki jak na 38mm jest sztosik. I rakietki od piroplanet tez nie zawiodą. Super stuff A bum bac kupiony juz w tym roku ?w Lidlu ? Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2021 3 minuty temu, sokolowskidawid napisał: O widzę zacne kosteczki od srpyro tylko jesczce zombie party brakuje. Dobrze wypadają te kosteczki jak na 38mm jest sztosik. I rakietki od piroplanet tez nie zawiodą. Super stuff A bum bac kupiony juz w tym roku ?w Lidlu ? Pozostałość z zeszłego roku, tak samo jak szeleczki Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Jest moc Chyba każdy by chciał mieć taki potężny stuff. IMO War of Tanks trochę przereklamowany, ale reszta potęga. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Dużo dużych i dobrych baterii, fajnie, że jest sporo rakiet, w dodatku bardzo fajnych. Może jakieś piro bajery dla urozmaicenia, w stylu motyle? Bardzo dobry kolorowy stuff. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi