robbenntl 9 Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Hej hej hej, w sumie nie będę się rozmieniać na drobne Nigdy nie zacząłem kompletowania asortymentu już w listopadzie, więc to dopiero listopadowe zakupy. Co będzie dalej? Nie mam pojęcia, aczkolwiek wiem, że zakupy jeszcze będą z pewnością. Tak więc nie powiedziałem ostatniego słowa W tym roku stawiam tylko na efekt, człowiek starszy, hukowe się znudziły, ale z rakiet się nie wyrasta, one jeszcze również zasilą moje zbiory Edytowane 19 Listopada 2021 przez robbenntl 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Listopada 2021 No i to jest to co lubię, same konkrety bez rozdrabniania się 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Listopada 2021 Reprezentacja Pyro Moravia ze smokami na czele, a do tego gang prostokąciaków. Jak ktoś kupuje Godnego, to często w parze ze Wzorem. Godny Wzór do naśladowania Zobaczymy jak ten kompocik, podejrzewam, że pójdzie jako ostatni. Godzinę temu, robbenntl napisał: [robbenntl] Ktoś ze starej gwardii z nocnej zmiany Stara gwardia swoją drogą, ale również ktoś kto założył konto na forum w samego Sylwestra xD 1 Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 20 Listopada 2021 Elegancki zestaw. Zdradzisz skąd smoki wyrwałeś? 1 Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 20 Listopada 2021 6 minut temu, skowyt1627 napisał: Elegancki zestaw. Zdradzisz skąd smoki wyrwałeś? Jak najbardziej, ze sklepu fajerwerki shop Był rabat 25% na początku listopada, więc dałem się skusić widząc i wiedząc co wyrabia się z cenami Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 20 Listopada 2021 1 godzinę temu, robbenntl napisał: Jak najbardziej, ze sklepu fajerwerki shop Był rabat 25% na początku listopada, więc dałem się skusić widząc i wiedząc co wyrabia się z cenami No ceny niestety powariowały A mają te smoczki lonty rezerwowe? Przy pokazie na loncie jednak bardzo pomocne a nie wiem czy uda się zakupić system w tym roku Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 20 Listopada 2021 10 minut temu, skowyt1627 napisał: No ceny niestety powariowały A mają te smoczki lonty rezerwowe? Przy pokazie na loncie jednak bardzo pomocne a nie wiem czy uda się zakupić system w tym roku Lontów rezerwowych brak, specjalnie obejrzałem dookoła i nic nie widać Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 20 Listopada 2021 Solidny zestaw, smoczki kiedyś dawały radę, ciekawe jak teraz dziwi mnie brak rezerwy, bo większość kostek pyromoravi włącznie z tymi małymi 16 je posiada . Godny i wzór na pewno zachwycą oko no i big bang . Jeszcze jakaś mocną kątówa by się przydała i można świętować . PS. masz jakiś plan na te 16-stki , np. W-shape czy na luzie odpalane ? 1 Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 20 Listopada 2021 1 godzinę temu, alekfajerwerki napisał: Solidny zestaw, smoczki kiedyś dawały radę, ciekawe jak teraz dziwi mnie brak rezerwy, bo większość kostek pyromoravi włącznie z tymi małymi 16 je posiada . Godny i wzór na pewno zachwycą oko no i big bang . Jeszcze jakaś mocną kątówa by się przydała i można świętować . PS. masz jakiś plan na te 16-stki , np. W-shape czy na luzie odpalane ? Odpalane na luziku, jedna kostka po drugiej Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) TXB913 kurła zamawiałem ostatnio na strefiePiro za 360 golda i myślałem, że przyjdzie... :C Bardzo chciałem tą wyrzutnię, daj znać po sylwestrze czy było warto Widzę także, że smoki znów robią się popularne, ostatni raz miałem smoka chyba w 2017 i z tego co pamiętam nieźle podawał ale wtedy kosztowały 120zł :DD Ciekawe czy dalej trzymają poziom Edytowane 26 Listopada 2021 przez Mroczny 1 Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 27 Listopada 2021 20 godzin temu, Mroczny napisał: TXB913 kurła zamawiałem ostatnio na strefiePiro za 360 golda i myślałem, że przyjdzie... :C Bardzo chciałem tą wyrzutnię, daj znać po sylwestrze czy było warto Widzę także, że smoki znów robią się popularne, ostatni raz miałem smoka chyba w 2017 i z tego co pamiętam nieźle podawał ale wtedy kosztowały 120zł :DD Ciekawe czy dalej trzymają poziom Właśnie jeden filmik mi nasuwa czarne myśli, ale znowu inne pokazują jej moc Ja smoki mam co roku, jeszcze jeśli gdzieś się pokaże w dobrej cenie to kupię jeszcze jednego, Lipiec zawsze ze smoków robił dobrą robotę (jednego roku nie wiem co się odwaliło, ale miała jakiś ultra szybki lont, 49 strzałów wystrzeliło w górę gdzieś w 2-3 sekundy, później wszyscy tylko o tym mówili że tak biało było ) Kolejne wyrzutnie już do mnie jadą, także wkrótce mały update wszystkiego co jest (Urok, Hydra, Plan X, Fireball XXL, Titan oraz Hard) Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 28 Listopada 2021 W dniu 27.11.2021 o 00:37, Mroczny napisał: TXB913 kurła zamawiałem ostatnio na strefiePiro za 360 golda i myślałem, że przyjdzie... :C Bardzo chciałem tą wyrzutnię, daj znać po sylwestrze czy było warto Widzę także, że smoki znów robią się popularne, ostatni raz miałem smoka chyba w 2017 i z tego co pamiętam nieźle podawał ale wtedy kosztowały 120zł :DD Ciekawe czy dalej trzymają poziom I nie dotarła? Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 28 Listopada 2021 54 minuty temu, Moloch napisał: I nie dotarła? StrefaPiro na stanie nie ma chyba większości wyrzutni z oferty. Trzeba pisać i pytać, mi zamówienie na wyrzutnie Hard i Urok anulowali Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 28 Listopada 2021 1 godzinę temu, robbenntl napisał: StrefaPiro na stanie nie ma chyba większości wyrzutni z oferty. Trzeba pisać i pytać, mi zamówienie na wyrzutnie Hard i Urok anulowali To samo co INS. Najlepiej dzwonić i pytać Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2021 Mała aktualizacja tematu Doszły wyrzutnie Plan X, Titan (bokiem się odwrócił do zdjęcia ), Fireball XXL, Hard, Urok oraz Xenon (miała być Hydra, ale mała zmiana weszła). Zastanawiam się jeszcze nad dwoma wyrzutniami i na tym zapewne zamknie się temat z wyrzutniami. Ale ale, zaraz zaraz, w grudniu dojdą jeszcze rakiety, więc to nadal nie jest moje ostatnie słowo Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ale piękna ścianka, ciekawe jak wypadnie porównanie 50mm triplexa do piromaxa, czekasz na rakiety szelki ep2012 z hestii? Ja liczę, że pojawią się w tym roku w kauflandzie :DD 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Imponująca ściana już na ten moment ale rób miejsce bo na dwóch się nie skończy Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2021 3 minuty temu, Mroczny napisał: Ale piękna ścianka, ciekawe jak wypadnie porównanie 50mm triplexa do piromaxa, czekasz na rakiety szelki ep2012 z hestii? Ja liczę, że pojawią się w tym roku w kauflandzie :DD Jakbym wiedział, że się rzucą, to ja po wigilijnym opłatku rozstawiam namiot pod kauflandem 1 minutę temu, k4n4li4 napisał: Imponująca ściana już na ten moment ale rób miejsce bo na dwóch się nie skończy Nawet nie wiesz jak się tego obawiam, drzwi będzie trzeba ściągnąć, albo ściankę inną wybrać Cytuj
Mitaś 4 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Same konkrety, nic dodać nic ująć. Będzie miazga na niebie w okolicy xD Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Teraz, robbenntl napisał: Jakbym wiedział, że się rzucą, to ja po wigilijnym opłatku rozstawiam namiot pod kauflandem Nawet nie wiesz jak się tego obawiam, drzwi będzie trzeba ściągnąć, albo ściankę inną wybrać jak coś to do mnie przywieź... miejsca pod dostatkiem... Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2021 1 minutę temu, k4n4li4 napisał: jak coś to do mnie przywieź... miejsca pod dostatkiem... Z drona będę Ci zrzucać asortyment Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2021 Mała aktualizacja, jedno z trzech zamówień u mnie. Pozostały jeszcze dwa i będzie można zamykać stuff na tegorocznego Sylwestra Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Dobre rakiety. Co prawda feniks nigdy nie miałem ale stqrlighty spoko są Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi