Mroczny 163 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Też kupiłem kilka rakiet w tym roku i mam nadzieję, że się nie zawiodę na tych starlightach bo do tej pory używałem praktycznie tylko hukowych Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 19 godzin temu, Mroczny napisał: Też kupiłem kilka rakiet w tym roku i mam nadzieję, że się nie zawiodę na tych starlightach bo do tej pory używałem praktycznie tylko hukowych Ja bez rakiet ani rusz. Szelek nie można już kupić, to przerzuciłem się na rakiety żeby postrzelać przed sylwkiem Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ostatnia już aktualizacja, wszystko dotarło, wszystko na kilku zdjęciach. Ale jako że nie mogę dodać w jednym temacie wszystkich zdjęć, także najprawdopodobniej będzie kilka postów 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Kolejny ze ścianą konkretów Same zawodowe wyrzutnie, do tego mnóstwo rakiet i mocne petardy. Podoba mi się 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Grudnia 2021 No i elo witam kolegę ścianowca bardzo dobrze się to prezentuje 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Super ściana z dobrych kostek i podłoga z rakiet też niczego sobie :DD 1 Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Kurczce same super produkty. Ja w tym roku odpuściłem sobie rakiety zombie. Troche zaluje bo jest sporo zabawy z tymi rakietami bo jest ich całkiem sporo. Bedzie pokaz czy odpalane pojedynczo ? 1 Cytuj
robbenntl 9 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2021 14 godzin temu, sokolowskidawid napisał: Kurczce same super produkty. Ja w tym roku odpuściłem sobie rakiety zombie. Troche zaluje bo jest sporo zabawy z tymi rakietami bo jest ich całkiem sporo. Bedzie pokaz czy odpalane pojedynczo ? Wszystko odpalane pojedynczo, a rakiety do postrzelania przed godziną 0 Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 25 Grudnia 2021 9 minut temu, robbenntl napisał: Wszystko odpalane pojedynczo, a rakiety do postrzelania przed godziną 0 Ja po świętach troche wolnego czasu bede mial to tez biorę się za łączenie swoich wyrzutni w pokaz bo teraz to dwa etaty ciężko znalesc chwile wolna . Ale kurcze jak sie spelni scenariusz pogodowy ze będzie deszcz i wiatr to będzie totalna kupa i chyba wcale nie bede wciągać całości tylko strzelać pojedynczo Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Tyle towaru że mógłbyś otworzyć mały stragan Jest moc Dostałeś w końcu tą paczkę z FunkeStore? I co tam było Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi