ZoZin 3 Opublikowano 30 Listopada 2021 Witam chciałbym pokazać wam dzisiaj mój stuff na sylwestra 2021/2021 zamówiłem go w sklepie PiroArt za cene 450 zł 1 Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 30 Listopada 2021 Jak dla mnie bardzo ladny stuff, w tej cenie masz i dobry huk, mnóstwo zabawy oraz kilka wyrzutni na północ. Dobrze zagospodarowane pieniądze 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Listopada 2021 Zacny stuff, nudził się nie będziesz to jest pewne czkolwiek przydałaby się jakaś mocniejsza wyrzutnia na finał 1 Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 Właśnie co do czegoś mocnego na finał myślałem albo na dyskontem jeżeli się nie wyrobie z zamówieniem drugiej paczki Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 30 Listopada 2021 31 minut temu, Jakub Kowalewski napisał: Właśnie co do czegoś mocnego na finał myślałem albo na dyskontem jeżeli się nie wyrobie z zamówieniem drugiej paczki Osobiście chyba poczekałbym do oferty marketów, może się okazać ze lepiej i taniej będzie kupić właśnie w marketach Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 42 minuty temu, luk2583 napisał: Osobiście chyba poczekałbym do oferty marketów, może się okazać ze lepiej i taniej będzie kupić właśnie w marketach no zobaczymy co w tym roku markety pokażą Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 30 Listopada 2021 Nawet jakiegoś Virusa od Piromaxa kupić to już będzie dobrze Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Listopada 2021 Jak na 450 PLN, objętościowo jest tego dużo. Rakiety dokładają rozpiętości całemu zestawowi. Stuff typu zabawa, czyli dużo rzeczy na maksymalne wygospodarowanie czasu, podczas którego można legalnie strzelać w Sylwestra. 1 Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 2 minuty temu, mantis napisał: Jak na 450 PLN, objętościowo jest tego dużo. Rakiety dokładają rozpiętości całemu zestawowi. Stuff typu zabawa, czyli dużo rzeczy na maksymalne wygospodarowanie czasu, podczas którego można legalnie strzelać w Sylwestra. Tak starałem się upchać jak najwięcej rzeczy wartych ceny trochę pirobajerów trochę konkretów możliwe że na 19 grudnia będzie 2 zamówienie na finał pokazowy i emiterki Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 1 godzinę temu, Romano napisał: Jakub a gdzie mieszkasz?? Warmińsko mazurskie, okolice Giżycka Cytuj
Jarzębinaxyz 10 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Te rakiety Mistrzowie Ognia to takie dobre są czy cena była przystępna? Stuff bardzo ładny, przynajmniej pobawisz się dłużej niż kilka minut 1 Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2021 29 minut temu, Jarzębinaxyz napisał: Te rakiety Mistrzowie Ognia to takie dobre są czy cena była przystępna? Stuff bardzo ładny, przynajmniej pobawisz się dłużej niż kilka minut Cena dobra oraz rakiety dają radę LD Link do Unboxingu Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 1 Grudnia 2021 fajny stuff, mocno rakietowy, mistrzowie ognia fajne rakietki do luźnego strzelania, blasty jak na tą cene też bardzo fajnie wypadają. Masz też kilka wyrzutni,rzymiaki i całkiem sporo petard więc jest różnorodnie. Brakuje tylko jakiegoś konkretu ale to jeszcze dokupisz tak jak pisałeś i będzie stuff kompletny 1 Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2021 23 godziny temu, Jarzębinaxyz napisał: Te rakiety Mistrzowie Ognia to takie dobre są czy cena była przystępna? Stuff bardzo ładny, przynajmniej pobawisz się dłużej niż kilka minut Na tym mi głównie zależało Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 KOZACKO Tych rakiet M33 jest tle, że można by było zrobić fajną katiuszę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi