Ssak 13 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Witam wszystkich forumowiczów, przedstawiam swój Stuffik na zbliżającego się sylwestra. Zamówienie z PiroArt już któryś rok z kolei, koszt około 830 zł. Planuje pokaz na loncie tak jak w zeszłym roku, tylko muszę zrobić krótsze lonty tym razem 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Jest i Pan Ssak:D elita forum nie zapomina co dobre bedzie wystrzałowo ^^ 1 Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2021 Dziękuję pięknie ale żadna ze mnie tam elita zwykły szary człowiek mam nadzieję w tym roku że wszystko ładnie wypali i nie będzie przerw bo to słabo wyglądało w zeszłym roku jak były kilku sekundowe przerwy, jeszcze kilka lat wstecz to znowu dałem za krótki lont i była naparzanka, chyba trzeba będzie zainwestować w systemik jakiś Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Wyśmienite wyrzutnie song to już klasyk niestety w tym roku polecieli z cenami i niestety do 200 bliżej jak dalej 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Kątówka Triplex-ówka zapewne na finał. Lockout to tak jakby "Lockdown out", czyli kostka na wypędzenie i zakończenie lockdownu. 1 godzinę temu, endriu123457 napisał: Jest i Pan Ssak:D elita forum nie zapomina co dobre Chyba pomyliłeś ze Saek 1 Cytuj
ZoZin 3 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Bardzo świetny i dobry stuff widać mocniejsze kosteczki na finał i coś do zabawy 1 Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Jest moc Takie wyrzutnie to by każdy chciał mieć. Na pewno zrobią robotę. Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi