Mitaś 4 Opublikowano 2 Grudnia 2021 WITAM serdecznie wszystkich forumowiczów!!! . Przeglądam forum już ponad 10lat... Tak dzisiaj patrzę zarejestrowanym użytkownikiem forum jestem od niespełna 9 lat, a jeszcze nigdy jakoś nie pokazywałem swoich zakupów. Od dzisiaj się to zmieni Tak na podtrzymanie tradycji prezentuje swój tegoroczny stuff . W planach są jeszcze jakieś rakiety. Pozdrawiam 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Powitać! Bardzo ładne wyrzutnie, mocny akcent na godzinę 0 ,do tego same głośne petardy ,podoba mi się. 1 Cytuj
Jarzębinaxyz 10 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Kostki 30mm będą idealne na przywitanie nowego roku. Planujesz je połączyć czy każdą osobno odpalać? 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2021 skyflash niby budżetowa wersja piromaxa a na filmach prezentuje się przyzwoicie do tego znana i lubiana dynia, reszta też niczego sobie na pewno zbyt szybko nie zapomnisz nadchodzącego sylwestra 1 Cytuj
Mitaś 4 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @JarzębinaxyzPreferuję pojedyncze odpalanie, więcej satysfakcji mi to sprawia xD. @k4n4li4Zobaczymy jak ten skyflash się spisze Ciekaw jestem tej kostki Explosive od Piromaxa, to popularny Kewlar w innej nazwie. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Mitaś Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Brocade Skyterror za mną chodziła cały czas, ale gdzieś mi umknęła. Chociaż, jeszcze kto wie, może się i ja zdecyduję Są wyrzutnie, są hukowe, nie ma co, będzie głośno w godzinę zero! Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Dobre zestawienie, kostki 30mm na finał i mocne petardy do zabawy, nawet chyba dym i storboskop się znalazł Ciekawe jak wypadnie ten Brocade skyterror bo podobno daje radę, możesz dać znać po sylwestrze czy było warto Cytuj
Mitaś 4 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2021 10 minut temu, Mroczny napisał: Dobre zestawienie, kostki 30mm na finał i mocne petardy do zabawy, nawet chyba dym i storboskop się znalazł Ciekawe jak wypadnie ten Brocade skyterror bo podobno daje radę, możesz dać znać po sylwestrze czy było warto Dokładnie Stroboskop i dym w gratisie dostałem xD. Nie ma sprawy na pewno podzielę się opinią to moja pierwsza kostka tego importera, zobaczymy co warta Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Jest moc Tylko tej Brocade Skyterror nie odpalaj jak by było sucho. Efekty spadają do samej ziemi, i pożar murowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi