Floudy 1 Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Witam wszystkich! Przedstawiam wam mój skromny stuff na sylwestra zamawiany w sklepach PiroArt oraz Fajerwerkishop. Koszt to 550zł +/- (z promocją Black Friday) Zawartość stuffu to: Piro na luźne strzelanie (na zdjęciu jest nie za bardzo widoczne) - 3x Super Cracker (gratis od PiroArt) - 2x Explosive IV (gratis od PiroArt) - 1x Żabki Tropic TC18 (gratis od FajerwerkiShop) - 1x Petardy H1 Hammer - Fontanny PXF103 Spark 6 - 2x Whistling Moon Travelers - 1x Saturn Missile PXB2016 Wyrzutnie oraz reszta na zdjęciu poniżej Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Floudy 1 Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Za smoka zawsze plus, czerwiec to moja top 2 z dragon heads 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Niezły stuff, wyrzutnie od pyromoravi zrobią robotę na pewno. Smoki miałem prawie wszystkie i zawsze byłem zadowolony. Scream nietypowa wyrzutnia z która wyróżnisz się z tłumu. się 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Scream i wyrzutnie z pyromoravii nie zawiodą! Będziesz zadowolony! 1 Cytuj
Floudy 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2021 19 godzin temu, Moloch napisał: Ciekaw jestem tej wyrzutni Blossom. Postaram się ją nagrać Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 3 Grudnia 2021 11 minut temu, Floudy napisał: Postaram się ją nagrać Dużo osób się obawia Gaoo z tego co widzę, ale niektóre pozycje wyglądają na atrakcyjne tak właśnie jest z tą Blossom. Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Powiem Ci że kostki rewelacja. Na pewno zrobią robotę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi