KrychFire 109 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Witajcie drodzy pirofani. Przedstawię wam moje zbiory pirotechniki, które zbierałem przez cały rok. Jeszcze posiadam JW45 Show of Fireworks,JW905 - Blue Dreams i 2 sztuki C493SW White Strobe, ale niestety nie posiadam ich zdjęć na ten moment. ...a już jutro kolejne dwie paczki 3 1 Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ja pikole, trochę się tego nazbierało!! Ja to muszę przestać oglądać te tematy i stuffy, bo aż chce się domówić kolejne wyrzutnie Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Jak zawsze wyśmienicie w efekty !! Będzie sztosiwo pokaz Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Jest i huk i efekt i silenty dla piesków, wsaystkiego po trochu Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Wystawa jak w sklepie :DD Sporo tego a skoro mówisz, że jeszcze dwie paki w drodze to zapowiada się niezły mur z wyrzutni Kolejna osoba silenty dla piesków kupuje, ja chyba nigdy nie miałem żadnej cichej kostki no oprócz wolfa z jorge, ten "happy pupa" z tropica to za mną chodzi już od pół roku xd Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Witam w klubie właścicieli Happy Puppy Orange i Lutry. Zakupy w multisztuce, więc podejrzewam, że powtarzające się kostki będą odpalane jednocześnie systemem z kilku różnych miejsc. 1 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Grudnia 2021 1 minutę temu, mantis napisał: Witam w klubie właścicieli Happy Puppy Orange i Lutry. Zakupy w multisztuce, więc podejrzewam, że powtarzające się kostki będą odpalane jednocześnie systemem z kilku różnych miejsc. Tak będzie !!! Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2021 Tak jak wczoraj pisałem kolejna aktualizacja. W przyszłym tygodniu spodziewam się kolejnej paczuchy z piro Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Widze, że x-viva wjechała na rewir bardzo dobra wyrzutnia Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Kolejny solidny update z PX-PRO, a tę etykietę z X-em kojarzę z wielu zdjęć stuffów forumowiczów. Sam jestem ciekaw rzymów JRC10, powinny być znacznie mocniejsze od Draculi, Batmamów, Bingo i innych plujek kolorowych kulek jakie nieraz zapodają w marketach. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 6 Grudnia 2021 W dniu 3.12.2021 o 16:11, KrychFire napisał: Tak jak wczoraj pisałem kolejna aktualizacja. W przyszłym tygodniu spodziewam się kolejnej paczuchy z piro A te czarne to Tropic Pro czy SrPyro? Trochę zdjęcie małe i nie widać. Cytuj
Romano 29 Opublikowano 6 Grudnia 2021 18 minut temu, Moloch napisał: A te czarne to Tropic Pro czy SrPyro? Trochę zdjęcie małe i nie widać. Gołym okiem widać srpyro Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 6 Grudnia 2021 6 minut temu, Romano napisał: Gołym okiem widać srpyro Ta? a kod też wyczytasz gołym okiem? Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2021 6 godzin temu, Moloch napisał: A te czarne to Tropic Pro czy SrPyro? Trochę zdjęcie małe i nie widać. Tak Srpyro, a dokladnie cle4179 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Chciałem zaznaczyć, że wszystkie te kosteczki będę mógł zobaczyć na żywo także będzie dobry film, przed pokazem oczywiście wszystkie również poświęcę wodą święconą z łódzkiego kranu !!!! Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 6 Grudnia 2021 3 godziny temu, KrychFire napisał: Tak Srpyro, a dokladnie cle4179 Zastanawiałem się czy nie wziąć tej wyrzutni do pokazu ale wybrałem, ale wybrałem co innego. Fajna ta wyrzutnia taka krwista Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zaległe zdjęcie które miałem wstawić. No i kolejny silencik do kolekcji Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Konkretne wyrzutnie poprostu bajka. Super White srrobo jest kozak a jak się odpali dwie na raz to poprostu miazga Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Grudnia 2021 No i gites Oprócz jw45 żadnej nie miałem ale na filmach prezentują się solidnie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Piękne kosteczki. SWS jedna z lepszych rzeczy od Czechów, gdy mowa o jednoefektowych wyrzutniach. Blue Dreams nowość, zobaczymy jak wyjdzie na żywo. Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ło ale kosmos wyrzutnie I to będzie w Łodzi odpalane? Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Fajnie dobrane wyrzutnie. Widać że przemyślane zakupy. Aż chciałoby się już widzieć filmik z pokazu. Cytuj
Tff 22 Opublikowano 30 Grudnia 2021 U Ciebie jak zwykle konkretny stuff, cieszy oko Cała masa dobrych wyrzutni, zapewne szykujesz ciekawy pokaz, chętnie z niego obejrze filmik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi