witus 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ostatnio będąc w Topazie zauważyłem gazetkę z fajerwerkami. Wziąłem ją, otworzyłem i... pozytywnie się zaskoczyłem :smile: W ofercie tego marketu znajdziemy produkty z Jorge - dość duży wybór różnorodnych rakiet (Speed IV, JR25 - ale uwaga, nowość - w pudełku 8 sztuk, rakiety Diablo, Mefisto i inne), sporo wyrzutni (JW20 Don't Worry Be Happy, JW12 Imagine, JW57 New Age) i innych artykułów (petardy, fontanny). Wszystkie rzeczy kosztują nieco mniej, niż jest to podane w oficjalnym cenniku Jorge : Oto zdjęcia oferty: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Eh szkoda, że u mnie nie ma tego sklepu bo bym sobie go odwiedził. Co do oferty to jest super dobrana. Widać, że znają się na fajerwerkach :grin: :grin: Świetne produkty chyba jedne z najlepszych a ceny są hurtowe :lol::lol: Lepszego sklepu jak na razie nie widziałem.SUPER!!! Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Mi się zdaje że to cena netto a brutto nie podali,a co do fajerwerków to są one świetne Cytuj
xSound 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tam na dole pisze, że to jest cena za sztuke, może sztuke nie oopakowanie, ale sztukę jedną rakietę :o , żartuje ;D.Pewnie to są ceny po obniżce, albo ceny netto, jak powiedział mateo.Szkoda, że u mnie tego nie ma... , fajerwerki naprawde świetne i tanie!Pozdrawiam! Cytuj
Adri 1 Opublikowano 15 Grudnia 2007 To są brutto ceny.Jeszcze nigdy nie widziałem gazetki z cenami netto.Zazwyczaj jest i brutto i netto.No ale bardzo tanio jest.Tylko, że ten sklepik to tylko w 3 województwach w całej Polsce. Cytuj
saper 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 W Warszawie go chyba niema najbliżej mnie jest w Mińsku Mazowieckim . Cytuj
milan07 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Niedowiary takie niskie ceny!! Tylko że jak on jest w 3 województwach to lipa! Cytuj
marx 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Oo widze, ze w koncu wrzuciles zdjecia.. Ceny bardzo atrakcyjne, napewno cos kupie Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 21 Lipca 2008 no a u mnie przerobili Topaz na jakiś sklep meblowy :cry: Cytuj
adam 0 Opublikowano 21 Lipca 2008 oferta była naprawde niezłaa co do sklepu-jest on tylko w małych miejscowościach ;/ Cytuj
mate 0 Opublikowano 21 Lipca 2008 Możliwe ale i tak ceny miał bardzo dobre :lol: konkurencja wymiękała;p Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 21 Lipca 2008 Mate gdzie u nas w Chodzieży był ten sklep ?;p nic o tym nie wiedziałem ;d Cytuj
mate 0 Opublikowano 21 Lipca 2008 był był kiedyś koło europolu [ Dodano: 2008-07-21, 19:05 ]Topaz to był bo kiedyś się pytałem o nazwę i jakaś sieć czy coś ale to było kilka lat temu niewiedziałeś o tym??? :shock: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://img360.imageshack.us/img360/7162/topazss9.jpg Tego roczna oferta Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ceny fajerwerków poszły w górę a tam taniej niż w zeszłym roku :oSzkoda,że nie ma u mnie tego sklepu Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 13 Grudnia 2008 szukanie po necie nie boli masz wszystko wystawione na tacy: :arrow: http://www.sklepy-topaz.pl/ Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 13 Grudnia 2008 No super sklep :grin: Muszę się tam przejechać w poniedziałek 22, mam nadzieję że nie wykupią tego wszyscy. Albo jutro pojadę fajerwerki bardzoo tanio Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wpisałem w google Topaz to jakieś sklepy z meblami były. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Aż nie chce mi się wierzyć w te ceny. Teraz żałuję że nie mieszkam w mieście z Topazem. Można tam spokojnie do 200 zł bardzo dobry stuff ułożyć. Po cenach niższych niż hurtowe! Niesamowite! Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://www.sklepy-topaz.pl/mediashare/yu/g...sj4io3x-org.jpg Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 W zeszłym roku Topaz zaskoczył mnie produktami z Jorge, a konkretniej ich ceną - prawie identyczną jak hurtowa.W tym roku jak widać jest ponownie i Topaz znowu się postarał! Na pewno sklepy sprzedające fajerwerki nie będą z tego zadowolone, bo tworzą im konkurencje, ale sam sklep zyska wielu klientów. Ceny wręcz znakomite, duża rozbieżność w asortymencie i dużo wyrzutni - świetnie. Gdybym nie miał dostępu do hurtowni, to na pewno zakupy robiłbym między innymi tutaj. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 OJP , niższe ceny niż hurtowe , ale nigdzie w okolicy nie ma Topaza :neutral: Nie nawidze takich firm , niby tanio , ale nigdzie ich nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi