Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobotę bawiliśmy się tym z kuzynem . My to to w rękach trzymamy tylko , że mamy ubrane rękawiczki :D . To tak jakby cralking . Miałem to w zestawie Kung-fu . Jestich troche mało bo tylko 8 szt. Tak z piętnaście moglo by być . Mnie się efekt podoba .

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tez większego syfu nie widziałam może iskrzy trochę ale na opakowaniu pisze petarda hukowa jaki huk?! Powinni na niej napisać "Petarda Cichy pierdek" :lol:

Opublikowano

Naprawde nie rozumiem niektórych osób.Kupując zestaw po 8 zł myśleliście, że te petardy będą wybuchały hukiem achtunga?! Dla mnie efekt jest za***isty na przed sylwestrowe strzelanie i można spokojnie strzelać sobie bez konsekfencji ze strony sąsiadów policji itp. :cool:

Opublikowano
Naprawde nie rozumiem niektórych osób.Kupując zestaw po 8 zł myśleliście, że te petardy będą wybuchały hukiem achtunga?! Dla mnie efekt jest za***isty na przed sylwestrowe strzelanie i można spokojnie strzelać sobie bez konsekfencji ze strony sąsiadów policji itp. :cool:
Zgodzę się tylko z tym, że można w nocy postrzelać... :???: ale mogło by mieć "huk" piccolo
Opublikowano
Wg mnie też są zaje*iste , jedyne petardy , które odpalam w mieszkaniu.
Krótka seria claclingu , ale naprawdę szczera.
Polecam 9/10

Ty szaleńcu! Odpalać petardy w domu? :grin: :razz:
Nie no ogólnie mi się podobają dziś odpaliłem 1 i całkiem mi sie spodobały chociaż potężna eksplozja to nie była :lol::lol:
Opublikowano
Wg mnie też są zaje*iste , jedyne petardy , które odpalam w mieszkaniu.
Krótka seria claclingu , ale naprawdę szczera.
Polecam 9/10

Ty szaleńcu! Odpalać petardy w domu? :grin: :razz:
Nie no ogólnie mi się podobają dziś odpaliłem 1 i całkiem mi sie spodobały chociaż potężna eksplozja to nie była :lol::lol:

Ta petarda nie wybucha :| więc jak możesz to oceniać jako eksplozję? Mi jedna felerna wybuchła, może tak samo miałeś?
Opublikowano

W mieszkaniu huk był nieco mocniejszy , ale efekt jest naprawdę niezły.
Pożądna seria craclingu , a do tego dużo błysku.
9/10

Opublikowano

Chce Ci się potem sprzątać po tym w domu ;d?

Ja będe kupywał w tym roku, z 3 kungfu, więc się trochę pobawię z tymi petardami ;)

Opublikowano

A ja juz je cale wystrzelalem w 15min ,bo kung-fu na wyprubowanie kupilem i cale wystrzelalem :grin:

Opublikowano

No ja nie polecam odpalać tego w domu:D Dużo huku; dużo smrodu; i dużo szorowania:D

Opublikowano
No ja nie polecam odpalać tego w domu:D Dużo huku; dużo smrodu; i dużo szorowania:D

Ja odpaliłem na podłodze w łazience to musiałem podłoge myć :lol: .
Opublikowano

Fajne to taki cichy karabinek dobre do zabawy ja dziś pod sklepik rzuciłem tą petardą;p

Opublikowano
Smród to jeszcze nic :smile: wywietrzy się ale podłogę trudno zmyć... :smile: tylko szkoda, że to taka zabawka na chwilkę...
Opublikowano

Przed chwilą odpaliłem 2 sztuki i powiem że są średnie. Lepsze są The Rain of Meteor's z Jupitera. Kiedyś robili lepsze :mad: To zabawka na 10 minut ale może być :wink:

Opublikowano
Zgodzę się tylko z tym, że można w nocy postrzelać... :???: ale mogło by mieć "huk" piccolo

mogło ale po co efekt jest dość długi i fajny no i właśnie w zestawie za 8 zł bardzo się opłaca
Opublikowano

mogło ale po co efekt jest dość długi i fajny no i właśnie w zestawie za 8 zł bardzo się opłaca
ja się też z tym zgodzę trudno coś onich powiedzieć bo na noc gdy jest cisza to są ok ale tak to ... coś nie zabardzo ... :???:
Opublikowano

Dla mnie te "petardy" to jakaś pomyłka. Jak człowiek slabiej słyszy to ich nawet nie usłyszy. Poprostu zero efektu. Tylko jakies tam puk, puk kilka razy jakbys kamykami rzucal o ziemię. Po prostu dno. Dobre do puszczania w domku :mrgreen: Ok pozdrawiam

Opublikowano
Po prostu dno.

Zgadzam się

Dobre do puszczania w domku

Tak a później usłyszymy w TV "14 letnie dziecko odpaliło petardę w domu, skutkiem czego było poparzenie, spalenie mieszkania itp" :???:
Opublikowano

No co ty Marian to był żart. Tylko głupek może bawic sie petardami w domu :!: Pozdrawiam

Opublikowano

No ja myślę hehe ale lepiej nie pisać tak bo jakieś dziecko wejdzie na forum zobaczy takie coś i potem wiesz co zrobi

Opublikowano

Właśnie niedawno odpaliłem całą paczkę. Nawet nie ma co prowadzić o tym dyskusji, bo to istna pierdoła ^^. Parę krótkich serii craclingu z czerwonym światełkiem. Biorąc pod uwagę, że ten artykuł pojawia się tylko w zestawach, uznaję XXS za rozgrzewkę.

Opublikowano

Ja myślę że jak na tą wielkość to nawet nawet sie ładnie prezentuje , ale z drugiej strony to mała pierdółka 7/10 :neutral:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

średnie petardy według mnie. są w zestawie Hong Kong.

Opublikowano

te pierdziawki to totalny badziew
sa w zestawie z netto za 8 zł-ABC