MarcePAN 0 Opublikowano 20 Lipca 2008 Dobre jako świeczki do torta;]miałem je i odpaliłem wszystkie naraz... :shock: słabe i krótko trwało;/ ,nie polecam :evil: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 21 Lipca 2008 Takie se mialem ich 3 opakowania i jedynym ciekawym zajeciem bylo wkladanie je pod buta hehe :razz: Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja w zeszłym sylwku miałem takich 7 paczek. 2 paki wystrzeliłem a pozostałe 5 opyliłem za 6 zł sąsiadowi :mrgreen: Cytuj
McMichalek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Z jednej strony to totalny badziew ale z drugiej.... czego oczekujecie od petardy takich rozmiarów. Ja osobiście lunie sie tym pobawić we Wigilie. Cytuj
Sbk123 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Jak na swoją wielkośc to ma bradzo fajny CRACLING;DMam je co roku z zestawu Kung Fu (Hong Kong) Cytuj
2Pac4life 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bardzo fajna petardka.... przed sylwestrem jest w sam raz :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi