Rumcajs 21 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witam wszystkich serdecznie. W tym roku wydałem mniej na fajerwerki z racji podwyżki cen oraz dlatego że nie kupowałem żadnych też gruzów - petard, rakietek itp. Postawiłem na efekt. Prawie wszystkie kostki zostaną odpalone po kolei o północy. Dwie lub trzy w nowy rok. Pozdrawiam Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Konkretny zestaw z paroma znajomymi twarzami. Mistrala, Samuma, czy Viseriona chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Zobaczymy jak spiszą się tegoroczne nowości od Jorge. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Nie ma do czego się przyczepić. Są znane klasyki jak i nowsze wyrzutnie Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Jak widać doświadczony piroman, same porządne klasyki Będziesz łączył lontem? Rezerwami? Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 6 Grudnia 2021 JW59 i TXB400 CRACKLING GUROM!!! JW90 to chyba już klasyk nad klasykami Cytuj
Rumcajs 21 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Moloch napisał: Jak widać doświadczony piroman, same porządne klasyki Będziesz łączył lontem? Rezerwami? Wszystko będę pojedynczo odpalał by się nacieszyć na spokojnie. Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Same zacne kosteczki. Tylko fireworks od piromorawi mnie jakos nigdy nie przekonal do siebie Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Samo dobro Każda z tych kostek zrobi robotę. Mega fajny stuff. Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi