Wojciech Tuszkiewicz 0 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Witam, idzie gdzieś kupić petardy Viper12? Bo szukam i szukam i nie mogę nigdzie znaleźć a znalazłem tylko dwie czeskie strony gdzie są dostępne te petardy ale tam trzeba hurtowo kupić. Pozdrawiam. Cytuj
Romano 29 Opublikowano 6 Grudnia 2021 To produkt profi F4.Nie handlujemy/ interesujemy się tym na tym forum. Cytuj
Wojciech Tuszkiewicz 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2021 9 minut temu, Romano napisał: profi F4. A co to jest, nie znam się tak na petardach jak coś Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 6 Grudnia 2021 3 minuty temu, Wojciech Tuszkiewicz napisał: A co to jest, nie znam się tak na petardach jak coś To znaczy, że to artykuł profesjonalny i do jego zakupu potrzeba koncesji. Oczywiście można też zakupić takie produkty nielegalnie ale my tego nie wspieramy. Cytuj
kameleon180 0 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Są to produkty zaliczające się do klasy profesjonalnej a nie do wyrobów amatorskich. Cytuj
Wojciech Tuszkiewicz 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2021 A wtedy jakie są najmocniejsze petardy jakie można legalnie kupić i z nich korzystać? Shark PS5? Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 6 Grudnia 2021 10 minut temu, Wojciech Tuszkiewicz napisał: A wtedy jakie są najmocniejsze petardy jakie można legalnie kupić i z nich korzystać? Shark PS5? Sharki podobny z partii 2018 są bardzo dobre. Najmocniejsze w 100% legalne to scream 10s i funkeshlag 10 ale to idzie tylko prywatnie kupić. Teoretycznie legalne ale w praktyce nie wiadomo, są jeszcze cobry 9 z pirogrzmotu. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Funkenschlag 10, Scream 10, Funke FT6. Na upartego Butterfly Cracker i Danger P16 ale znalezienie tego będzie graniczyć z cudem. Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 6 Grudnia 2021 15 minut temu, Grubbert napisał: Funkenschlag 10, Scream 10, Funke FT6. Na upartego Butterfly Cracker i Danger P16 ale znalezienie tego będzie graniczyć z cudem. Za butterfly liczyli sobie kilka miesięcy temu 120zł za pake, więc odpuściłem. Teraz pewnie więcej xD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi