Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, idzie gdzieś kupić petardy Viper12?

Bo szukam i szukam i nie mogę nigdzie znaleźć a znalazłem tylko dwie czeskie strony gdzie są dostępne te petardy ale tam trzeba hurtowo kupić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To produkt profi F4.Nie handlujemy/ interesujemy się tym na tym forum.

Opublikowano
3 minuty temu, Wojciech Tuszkiewicz napisał:

A co to jest, nie znam się tak na petardach jak coś

To znaczy, że to artykuł profesjonalny i do jego zakupu potrzeba koncesji. Oczywiście można też zakupić takie produkty nielegalnie ale my tego nie wspieramy.

Opublikowano

Są to produkty zaliczające się do klasy profesjonalnej a nie do wyrobów amatorskich. 

Opublikowano

Można chodzić w pasiakach za takie petardy.

Opublikowano
10 minut temu, Wojciech Tuszkiewicz napisał:

A wtedy jakie są najmocniejsze petardy jakie można legalnie kupić i z nich korzystać? Shark PS5?

Sharki podobny z partii 2018 są bardzo dobre. Najmocniejsze w 100% legalne to scream 10s i funkeshlag 10 ale to idzie tylko prywatnie kupić. Teoretycznie legalne ale w praktyce nie wiadomo, są jeszcze cobry 9 z pirogrzmotu.

Opublikowano

Trueno ft6 też są dobre.

Opublikowano

Funkenschlag 10, Scream 10, Funke FT6. Na upartego Butterfly Cracker i Danger P16 ale znalezienie tego będzie graniczyć z cudem.

Opublikowano
15 minut temu, Grubbert napisał:

Funkenschlag 10, Scream 10, Funke FT6. Na upartego Butterfly Cracker i Danger P16 ale znalezienie tego będzie graniczyć z cudem.

Za butterfly liczyli sobie kilka miesięcy temu 120zł za pake, więc odpuściłem. Teraz pewnie więcej xD.

Opublikowano

Dumbum5g p6ae jeszcze można dorwać na forach 

Opublikowano

Funke trueno 6 dość ciężko dostac, a szkoda... ;)