Czesc, jestem michal mam 15 lat wiec niezarabiam jeszcze na siebie. Zaczolem zbierac kase dopiero od listopada i uzbieralem 120 zl, i mam problem z zakupem odpowiedniego stuffu/a. Postanowilem, ze kupie w tym sklepie internetowym http://www.fajerwerkimarket.pl/ Bylem w sklepie w swoim miescie i zapisalem sobie ceny roznych wyrzutni i nieraz roznica dochodzi do 7 zl, wiec bardziej sie oplaca w tym internetowym. 120 zl mam na same fajerwerki bez kosztu przesylki. Wiec prosze tutaj o propozycje co moge za 120zl kupic zeby niebylo najgorzej i najmniej.
Sam mysle nad takim zestawem:
EXCLUSIVE COLLECTIONS - SM2127 7.00 PLN BABEL - SM9880 13.30 PLN BIG BANG KASJOPEJA - JW06 16.80 PLN BIG BANG URAN - JW04 20.00 PLN FENIX - JR12 17.50 PLN albo XTREM - JR11 21.50 PLN KORSARZ - P1203C 6.30 PLN do strzelania przed sylwestrem i z pare achtungow
Prosze dawac propozycje swoje lub co moge dokupic do tego.
Pytanie
michalq 0
Czesc, jestem michal mam 15 lat wiec niezarabiam jeszcze na siebie. Zaczolem zbierac kase dopiero od listopada i uzbieralem 120 zl, i mam problem z zakupem odpowiedniego stuffu/a. Postanowilem, ze kupie w tym sklepie internetowym
http://www.fajerwerkimarket.pl/ Bylem w sklepie w swoim miescie i zapisalem sobie ceny roznych wyrzutni i nieraz roznica dochodzi do 7 zl, wiec bardziej sie oplaca w tym internetowym.
120 zl mam na same fajerwerki bez kosztu przesylki. Wiec prosze tutaj o propozycje co moge za 120zl kupic zeby niebylo najgorzej i najmniej.
Sam mysle nad takim zestawem:
EXCLUSIVE COLLECTIONS - SM2127 7.00 PLN
BABEL - SM9880 13.30 PLN
BIG BANG KASJOPEJA - JW06 16.80 PLN
BIG BANG URAN - JW04 20.00 PLN
FENIX - JR12 17.50 PLN albo XTREM - JR11 21.50 PLN
KORSARZ - P1203C 6.30 PLN do strzelania przed sylwestrem i z pare achtungow
Prosze dawac propozycje swoje lub co moge dokupic do tego.
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi