mantis 433 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Ktoś zaraz wrzuci mema lub nie z Samumem. Póki co wchodzę zachwalić, bo można u Ciebie znaleźć trochę cracklingu, trochę salutu, ale też kolorowy efekt. Jak na 504 PLN przy obecnych cenach, to nawet się objętościowo uzbierało, biorąc pod uwagę, że same lite cegły. Cytuj
Godofireworks 1 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2021 41 minut temu, mantis napisał: Ktoś zaraz wrzuci mema lub nie z Samumem. Póki co wchodzę zachwalić, bo można u Ciebie znaleźć trochę cracklingu, trochę salutu, ale też kolorowy efekt. Jak na 504 PLN przy obecnych cenach, to nawet się objętościowo uzbierało, biorąc pod uwagę, że same lite cegły. Jeszcze dokupie jakieś rakiety lecz nie wiem jeszcze co Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dobre kosteczki salutowe. No i oczywiście jak ze sławny i znany na całym forum samum Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Samum i wyrzutnie od pyro moravii na propsie shark i retorno - ja osobiście wolę efekty niż huk, jedyne hukowe jakie mi się podobały to acaby bo kupiłem po taniości w tamtym roku Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Naprawdę rewelacyjne kostki. Samum, Shark Cake 2, i te kostki od PM na pewno zrobią robotę. A Retorno, to taki trochę zabyteczek Równie dobrze można ją sobie położyć na półce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi