Jarek 4 Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć, U mnie jak zwykle minimalistycznie. Trzy wyrzutnie do odpalenia o północy. Dojdą jeszcze jakieś rakiety do zabawy przed północą. Pozdrawiam i trzymajmy kciuki za dobrą pogodę w Sylwestra i legalne odpalanie piro w przyszłym roku. Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Jarek 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Może i minimalistycznie ale za to ciekwie, somsiady zwrócą oczy na ciebie na pewno Piro na pewno nie zakażą a przynajmniej w ciągu kilku nastepnych lat bo nadal ta tradycja jest mocno zakorzeniona w naszej kulturze Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Wybrałeś coś czego nie ma u innych, co oznacza, że masz wyrobione własne zdanie. Odpalając tylko 3 kostki o północy nie oparzysz sobie rąk od nadmiaru iskrzących się lontów Czekamy na upload z rakietami. Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Ciekawe kostki w sumie to żadnej z nich nigdy nie miałem. Ale kiedys mialem chęć na tego bombaj bo dosc fajnie na filmikach sie prezentował Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Bombaj w 2021r? Gdzie go kupiłeś. Wyrzutnia zrobi robotę. A tamte dwie to nie wiem. Ale wydaje się że nie zawiodą Pozdro 1 Cytuj
Jarek 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2021 W dniu 28.12.2021 o 01:03, Piro Wiesław Miro napisał: Bombaj w 2021r? Gdzie go kupiłeś. Wyrzutnia zrobi robotę. A tamte dwie to nie wiem. Ale wydaje się że nie zawiodą Pozdro Udało mi się złowić ostatnią sztukę na Piroarcie, podobnie jak Nightmare od jorge. Teraz już chyba nie są nigdzie dostępne. Gold Edition z kolei zakupiłem jeszcze w dobrej cenie- 250 zł, bo jest z zeszłego roku. Tegoroczne to już wiadomo w jakich cenach Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi