Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Symbol:KL510B Nazwa:Super PetardyOpis:Pudełko zawiera 4szt.Zdjęcie:FOTO Film:brak Cena hurtowa: ?I właśnie tu mam do Was pytanie.Dzisiaj widziałem je w kiosku bo 3 zł od sztuki :shock: Miał ktoś z Was tą petarde? mocny ma huk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik_15 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Miałem ja rok temu i ma mocny huk.Polecam te petardy,chociaz cena nie jest zbyt niska :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja miałem, często bywa w marketach, w realu, niewiem czy w tym roku będzie, jak tak to kupuje na pewno bo huk niewiele gorszy od achtunga a cena jest ok. 10 zł za paczke (chyba bo wogóle nie pamiętam :???: ) a w paczce jest 4 bodajże, ja osobiście polecam tą petarde, prawie jak achtung, ale tańsza, lepiej by Ci się opłacało jak byś znalazł w jakimś markecie właśnie w paczce po 4 to by taniej ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejson 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Cześć,Kupuje te petardy co roku. U mnie zazwyczja kosztują 2 zł na sztuke. Ja zazwyczaj dogaduje się 5 zł za całą paczke ( : ) ze sprzedawcą. Huk jest minimalnie mneijszy od Achtunga K0212, ale te petardy mają swój specyficzny odźwiek inny niż achtungi. Do tego mają bardzo długi czas zapłonu. Można spokojnie podpalić wyrzucić i jeszcze 30 sek minie za nim wybuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nie przesadzaj :???: Na pewno nie 30 sek, góra 15 sek. sie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ta petarda bardzo często gości w moim stuffie. Między innymi miałem ją na sylvku 06/07. Wymiary petardy są dosyć spore. Duże wymiary przekładają się na spory huk. Filmik zawsze nie odda pełnego efektu petardy, ale mniej więcej wygląda to tak:http://www.sendspace.com/file/0kidhoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dałeś chyba zły link, chyba do kasowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dzięki za uwagę Oczywiście zagapiłem się i wstawiłem zły link :mrgreen: Sorry za pomyłkę. Tutaj jest właściwy link http://www.sendspace.com/file/0kidho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ale drogo je kupujecie :???: dzisiaj w kauflandzie kupilem je po 99gr :razz: Chociaz nie wiem czemu bo w tamtym roku byly po 5zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja kupuję je co roku.6.99zł za 4 petardy o huku małego achtunga(może mniejszym) , to wręcz cudowny interes : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitels 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 U mnie w kwiaciarni ( ^^ bo tam sprzedawaja teraz ) jest 6 achtungów (małych) za 10 zł...więc niewiem czy się tak AŻ bardzo opłaca :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojat 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 ale małe achtungi są słabe (ja taki huk miałem za 30 gr) a te petardy każdy je chwali to może kupie jak je gdzieś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 U mnie w papierniczym paczka(6 szt) malych achtungow jest za 8zl : : : :twisted: wiec dzisiaj sobie je kupilem, szkoda, ze nie ma tam super petardP.S moze nie uwiezycie, ale paczka piccolo tam byla za 1gr tak ZA 1GR!!!!, 6 duzych circoblitz za 6 zl :mrgreen: wiec nie wiem skad oni tam maja tak tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja takie petardy widziałem w kauflandzie wczoraj . Mój kuzyn ma je sobie jutro kupić jak przetestujemy to dam znać . Przetestowaliśmy : Huk prawie jak Achtung . Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 miałem je rok temu kupiłem za 5.99 w kauflandzie były głosne ale jednak jak za tą cene to nie za dobre :neutral: :neutral: nie polecam :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Odpaliłem ją dziś i naprawdę ładnie grzmotnęła, tu mam filmik który mniej więcej odwzorowuje jej huk http://pl.youtube.com/watch?v=Rox38dvOfxQ Tak dokładnie to, to jest petarda GRAND BOOM lecz to jest co samo tylko w innym opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Słychać jak się rozeszło echo !!!Grzmot jest cudowny (jak odpaliłem koło więzienia , to klawisz wyskoczył).Bas achtunga dużego , huk achtunga małego.10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dzisiaj odpaliłem jedną i bardzo dobry huk i bas tak że aż serce podkoczyło :twisted: .Huk porównywalny z big piratką z tropica ale big piratki nie mają basu.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 będę musiał chyba wypróbować na sylwka bo naprawdę dobry huk 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 tez je mam czesto dosyc na sylwka huk cos jak ko207 z tropica ale ma grzmot, nie ma duzego basu, jesli sa ponizej 10zl za paczke to naprawde polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixlox093 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Bardzo polecam te petardy Huk coś jak K0206-K0208 a Grzmot/Bass porównywalny do małego Achtunga z Hesti Ja kupiłem je za 5.99 w gazetce było napisane że 0.99gr na początku hehe pewnie 1dzień taka cena obowiązywała 27.12.07 były po 9.99 a ja kupiłem 30.12.07 i były po 5.99 :lol: 02.01.08 byłem z ciekawości czy coś zostało i wtedy to za 2.99 były :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kupiem je za 5.99 w kauflandzie w zeszłym roku i jeśli będą w tym roku to kupuje kilka opakowań ;].takiego basu nie słyszałem w żadnej petardzie nawet w największych achtungach,ale za to ma mniejszy huk.10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 5 zł w selgrosie kupiłem bawiłem się nią przed 24.. odpaliłem i powiedziałem do kolegów patrzcie podróba achtunga i jebło tak że się w samochodach alarmy załączyły choć parking był daleko od miejsca wybuchy.8/10. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 taaa podróba achtunga ;].Dzisiaj byłem w Auchan i nie było tych petard :evil: ale kupiłem za to inne petardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toster512 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 no spoko podroba achtunga CZYLI inna nazwa taki sam efekt? czy jednak achtung o wiele lepszy ;] ? bo nigdzie nie moge trafic na achtungi a porownal bym sobie no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi