maxior 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Podróbe zawsze się spostrzega gorzej od orginału,a w tym przypadku petardy ACHTUNG.Przeczytaj temat od początku,jest nawet filmik.Huk ma cichszy od achtunga,ale takiego basu jaki jest w tej petardzie nigdzie indziej nie znajdziesz;] Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Chyba nie miał tu koleś kilka postów wyżej do czynienia z takimi sprawami jak podróby, przecież Super petarda i Achtung to jest od produkt od jednego producenta, żadna podróba nawet wyglądem nie są do siebie podobne aby mówić o jakich kolwiek podróbach. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Powiem tak.Kup i się przekonaj , a nie spekuluj , bo ciągłe pytanie sie i porównywanie z achtungiem naprawde zaczyna wkurzać.Petardy jak walą to jest grom niesamowity , a na pewno nic lepszego w tej cenie sie nie kupi.Poza tym achtung jest klasy III , a SP klasy II. Cytuj
neone 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 FireMan masz racje bo każdy porównuje do achtunga no i prawie przy każdej petardzie jest odpowiedź że są a to gówno prawda... chcesz mieć huk achtunga to kup achtunga i tyle, tą złotą myśl powinnieście sobie wbić do głowy Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Byłem dziś w realu, i kupiłem ostatnią paczke tych petard a miałem w planach kupno chociażby ze3 paczki...No cóż zobaczymy po świętach, oby była dostawa Cytuj
benny10 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wedlug mnie jest to bardzo oplacalna petarda , dobry huk ( cos jak maly achtung) i dobry bass. Chociaż pierwszy raz ja mialem w tym roku , to sie na niej nie zawiodlem @veli - poprawienie ortografii Cytuj
Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2009 W tym roku w realu widziałem je po 10zł jak myślicie obniżą cenę przed sylwestrem? Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 mi Ojciec kupił je 2 lata temu wydaje mi się ze wtedy dopiero wchodziły one na rynek bo kosztowały 1.99 za 4szt serio no i ładnie pirdykneło tylko draske ma wielką Cytuj
sebol93hestia 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 ja za nie dałem dzisiaj 5.49 w Auchanie poleca mają mocny huk Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 No huk mają niezły. Kolega je miał i jak odpalił jedną na takim słupku pół metra nad ziemią blisko nas to jak walnęło to aż ciarki poczułem i nas ogłuszyła. Petardy fajne, ale jak przed sylwestrem sprzedają je w marketach po ok 8zł to sie nie opłaca za 4szt. Cytuj
Zadymiarz 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 huk znakomity prawie jak achtung ja dalem w auchanie 5,99 :neutral: Cytuj
Poki 17 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Również zakupiłem je w Auchanie za 5.99 i musze powiedzieć, że huk nie powala. Nawet moje krachmeny były głośniejsze. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jest to jedna z newielu rzeczy na ktorych zawiodlem sie tego sylwka. Huk duzo slabszy od FP3/NEW. Raczej ich juz nie kupie, ale mam jeszcze dwie sztuki to zrobie jakies testy Cytuj
Mks 2 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mam pytanie dotyczące tych petard , Mocniejsze one są od FP3 SMALL ? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mam pytanie dotyczące tych petard , Mocniejsze one są od FP3 SMALL ? Oj bo będzie zmiana tytułu użytkownika na coś ze ślepcem/ślepotą:xmas_biggrin:/> . Pisałem 2 posty wyżej, że Krachmeny biją te petardy, a smalle koszą Krachmeny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi