matikoksu 17 Opublikowano 12 Grudnia 2021 W tym roku późno i skromnie ale to pierwsze zakupy i na pewno jeszcze sporo dojdzie 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Późno i... pewnie drogo Ta traca słaba a reszta bez zarzutu, fireball zrobi robotę Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zakupy zgaduje w Liderze dobry i ciekawy asortyment mają, sam myślałem na przetestowaniem wszystkich dużych rakiet co mają na sztuki . 2'' jest, Platinium Tomaszka jest więc efektu nie zabraknie, coś do zabawy jest . Przydała by się jakaś dobra 49/30 . Póki co fajnie sie prezentuje Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Może i późno, ale konkretnie. Rakiety na filmach walą za***iście. Sam chciałem je przetestować za drogie są Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Jak janusze zobaczą rakiety BIG BLACK SVART, to pomyślą sobie, że na co dzień pracujesz na wojnie. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Te rakiety to jest TURBO KOKS! Miałem kiedyś jedną, piękny opadający efekt niemal do samej ziemi ,do tego bardzo donośny "świst" przy starcie. Ciekawe jak teraz prezentuje się ich cena Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 12 Grudnia 2021 29 minut temu, Grubbert napisał: Ciekawe jak teraz prezentuje się ich cena Biorąc pod uwagę jak wszystko podrożało, całkiem nie najgorzej. https://fajerwerkilider.pl/pl/rakiety/2996-big-black-svart.html Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 12 Grudnia 2021 O panie. Właśnie obejrzalem film z tymi rakietami. Konkretne wali, efekty do samej ziemi. Piekne zakupy Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Pełno wyrzutni z których fireball i tomaszek zwraca największą uwagę do tego pełno zabawy w postaci fontann no limits, rzymiaczków a i nawet traca się znalazła, rakiet to komentować nie będę bo ta fota mówi sama za siebie... pierwszy raz widzę tyle tych rakiet u jednej osoby, po filmikach na yt i komentarzach widać efekty do samej ziemi a i huk też jest spory, nie mogę się doczekać aż odpalę swoją jedną sztukę w tego sylwestra :DD 1 Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) Wczoraj doszły zakupy w Etnie. Na 00 są tylko rakiety brocade war, wyrzutnia ghost i może jakieś wulkany a reszta do zabawy więc nawet nie patrzałem jakoś bardzo na efekty tylko żeby było sporo zabawy. Oprócz tego idą do mnie jeszcze 3 paczki i prawdopodobnie złożę jeszcze 1 zamówienie. Edytowane 21 Grudnia 2021 przez matikoksu Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Ładne zakupy... nawet igristoje dali Tylko coś ci sie linki źle wkleiły 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Ty już rozwaliłeś system tymi pierwszymi zakupami, ja więcej nie komentuję bo mam focha 1 Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2021 6 godzin temu, Moloch napisał: Ty już rozwaliłeś system tymi pierwszymi zakupami, ja więcej nie komentuję bo mam focha hahaha i pisze to gość który ma stuff wielkości magazynu z piro a w tym różne ciekawe rarytasy i kto tu rozwala system? Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 21 Grudnia 2021 4 godziny temu, matikoksu napisał: hahaha i pisze to gość który ma stuff wielkości magazynu z piro a w tym różne ciekawe rarytasy i kto tu rozwala system? Ja to tylko zapasy robię na zimę jak miś bo obawiam się przyszłości Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2021 Przedwczoraj przyszły zamówienia z piroarta oraz gorzowa ale zapomniałem wrzucić fotek więc wrzucam teraz. Czekam jeszcze na 2 paczki z których 1 ma być dziś. 1 Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Tropić pro wjechał solidny zestaw i dobra zabawa się szykuje . Pozdro Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Titanium green zrobi robotę. Do tego tropic pro, oj będzie kolorowo na niebie Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Sumując całość sprzętu który posiadasz starczy na kilka godzin dobrej zabawy, jak i konkretny pokaz o północy Seria Pro od Tropic-a super się prezentuje,może uda mi się coś zakupić w przyszłym roku Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ten duży tropic pro to co za oznaczenie ma? bo jego kąty są niesamowite. Chyba całe niebo rozświetli jedna wyrzutnia! Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2021 3 godziny temu, Moloch napisał: Ten duży tropic pro to co za oznaczenie ma? bo jego kąty są niesamowite. Chyba całe niebo rozświetli jedna wyrzutnia! To jest BZ50S-7007 i mocno na nią liczę że zrobi dobre show bo patrząc po filmikach bardzo mi się spodobała i nie widziałem takiej możliwości żeby nie znalazła się w moim stuffie Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 23 Grudnia 2021 4 minuty temu, matikoksu napisał: To jest BZ50S-7007 i mocno na nią liczę że zrobi dobre show bo patrząc po filmikach bardzo mi się spodobała i nie widziałem takiej możliwości żeby nie znalazła się w moim stuffie Ale sztos 15 sekund 50 strzałów, no brak słów. Mega towar! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi