endriu123457 56 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Na pewno dojdzie sporo rzeczy do pokazu takich jak stroboskopy,race itp czekac na aktualizacje ! W Tym roku w sylwestra odpalanie solo A w nowy rok pokaz ! Zamawiane w sklepie Piroart, Pyromoravia. 2 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Widzę zapalniki już przygotowane Bardzo dobre wyrzutnie Samum, seria PX PRO, Sky Brocade no i rekin od Dextrina. Uważaj Pan na ten mortar, miałem okazję strzelać z takiego lub bardzo podobnego od Tomaszka i strzelał bardzo ale to baaardzo nisko 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Trochę znajomych etykiet: Samumy, Sky Brocade-y, Mistrale, muzyczna Jazz & Blues (Pyromoravia). Absynta miałem dwa lata temu, a Rapa Nui i PX-PRO 6 strzelam w tym roku. Venom i Lustik quality rockets. Miłego strzelania 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Też miałeś słabą pogodę rok temu? Mam nadzieję, że w tym roku będzie wszystko dobrze, lekki mrozik bez wiatru i mgły :< Sky brocade bardzo ładna, jeśli to ta z ins, odpalałem jedną ostatnio i efekty były piękne, absynt coś co chciałem mieć w tym roku ale się budżet skończył a dotacji z Unii nie dostanę :DD Rakietki venomy też kilka sztuk poleciało z mojej strony i przyznam, że ciekawe mają te efekty ale czasami drugi ładunek nie wybuchał, petard nie ma co komentować bo same mocne pozycje no i na dokładkę moździerz, udanego sylwestra i oby pogoda nam dopisała Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Mroczny 1 Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Lo cie panie tyle dobroci na paru zdjęciach kosteczki 1 klasa oby pogoda dopisała i łogień 1 Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2021 Godzinę temu, Mroczny napisał: Też miałeś słabą pogodę rok temu? Mam nadzieję, że w tym roku będzie wszystko dobrze, lekki mrozik bez wiatru i mgły :< Sky brocade bardzo ładna, jeśli to ta z ins, odpalałem jedną ostatnio i efekty były piękne, absynt coś co chciałem mieć w tym roku ale się budżet skończył a dotacji z Unii nie dostanę :DD Rakietki venomy też kilka sztuk poleciało z mojej strony i przyznam, że ciekawe mają te efekty ale czasami drugi ładunek nie wybuchał, petard nie ma co komentować bo same mocne pozycje no i na dokładkę moździerz, udanego sylwestra i oby pogoda nam dopisała Oj tak życzmy sobie dobrej pogody Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Jak co roku ekstra. Będzie na czym oko zawiesić. Miałem kupić w tym roku discovery ale się trochę wystraszyłem ceny 1 Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2021 42 minuty temu, damian7878 napisał: Jak co roku ekstra. Będzie na czym oko zawiesić. Miałem kupić w tym roku discovery ale się trochę wystraszyłem ceny Prawda taka że przez to że rok temu było mgła taka że dłoni na wyciągniętej ręce nie było widać nie odbył się pokaz i wszystko zostało na ten rok ;D. Dzisiejszych cen sam się boję maxx Cytuj
Hildemo 8 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Wszyscy modlimy się o pogodę chyba w tym roku pokaż szykuje się zacnie więc żeby wszystko w tym roku się udało. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Silent night na propsie, sam miałem kupić ale wpadły zombiaki 1 Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Super kosteczka sam zakupiłem ja dosyć niedawno tu na forum Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2021 Dzisiejsze zakupy w Lidlu Cerfie jak i Bricomarche.. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Też mam strobo 90sek i Silent Night. To akurat flagowce od Triplexa. Ładne plony po objazdówce po marketach. Nie kupowałem Hydry i Virusa, bo zawsze liczyłem, że ktoś z sąsiadów będzie miał, to sobie obejrzę. 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Super u mnie też wjedzie Hydra i Virus. A powiedz tego Protona nie widziałeś w Cerfie? 1 Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2021 Wykupili wszytko w cholere wziąłem ostatniego virusa i hydre Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 27 Grudnia 2021 No co Ty gadasz? Ceny poszły w górę tak strasznie, że ludzie się rzucili na taniości hipermarketowe.. Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ło urwa xd No jest mega konkretnie. Mam nadzieję że pokaz nagrasz? 1 Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2021 4 minuty temu, Piro Wiesław Miro napisał: Ło urwa xd No jest mega konkretnie. Mam nadzieję że pokaz nagrasz? Virus hydra tajfun mysterie 1x mistral 1x sky brocade silent night idą do odpalania w sylwestra + rakiety... reszta idzie na pokaz w nowy rok... ale pogoda ma być taka ze nie wiem czy znowu coś z tego będzie Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 No pogoda się zapowiada ZNOWU mega słabo. Ale to wychodzi na to, że nie będzie jakieś dużej mgły. Albo wcale jej nie będzie. Liczę że Ci się uda odpalić Cytuj
Tff 22 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Witam Pana Endria Oczywiście stuff najwyższej klasy, szykuje się ciekawe widowisko. Pamiętam, że w ubiegłym roku nie było Ci dane zrobić pokazu z powodu pogody, mam nadzieje, że w tym wszystko zagra i stworzysz super widowisko. Odbiegając od stuffu to musimy kiedyś sie spotkać jak za starych dobrych czasów Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2021 5 godzin temu, Tff napisał: Witam Pana Endria Oczywiście stuff najwyższej klasy, szykuje się ciekawe widowisko. Pamiętam, że w ubiegłym roku nie było Ci dane zrobić pokazu z powodu pogody, mam nadzieje, że w tym wszystko zagra i stworzysz super widowisko. Odbiegając od stuffu to musimy kiedyś sie spotkać jak za starych dobrych czasów Pogoda na ten moment wygląda bardzo słabo zobaczymy vo przyniesie w kolejnych aktualizacjach Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Same mega dobre kostki i widać że dobry pokaz sie szykuje więc oby tylko z pogodą się udało bo szkoda zmarnować takie piro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi