Skocz do zawartości

[Sevento] Stuff 2020/2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie! W tym roku niestety ze względów finansowych jest fragment tego, co było ostatnim czasem. Życie to nie tylko fajerwerki. Mam jeszcze dość dużo emiterów z lat poprzednich. Nie będę przecież cały dzień strzelał :D Inne rzeczy robi się w Sylwestra z rodziną przy stole z jedzeniem i procentami ?

6e40f57c978fc.jpg

Edytowane przez Sevento
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

A tam gadasz, że fragment... jest sporo dobrego towaru i będzie co robić w sylwestra. Song, spektrum i painting sky to już klasyka. Tropic pro pewnie ma niezłego kopa jak zwykle i na dokładkę trochę jorge, panty i chyba nawet hunter z vivy, sky rockets i rzymiaki akurat żeby z balkonu odpalić :DD :fireworks:

Edytowane przez Mroczny
  • Like 1
Opublikowano

Tak, Hunter z Vivy. Korci mnie jeszcze w Biedronce kupić 19-stkę 30 mm :D

Wyrzutnie Tropic PRO:

Opublikowano

Fakt, że mniej niż w poprzednich latach ale jakościowo jest dobrze

• Like 1
Opublikowano

Doskonale Cię rozumiem,też mam niewiele względem lat wstecz jednak mimo wszystko tradycja zostanie podtrzymana,a strzelanie nadal cieszy jak za małolata.

Nie jest źle masz bardzo dobre wyrzutnie i coś do zabawy :fireworks:

• Like 1
  • 2 tygodnie później...