Sevento 16 Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Witajcie! W tym roku niestety ze względów finansowych jest fragment tego, co było ostatnim czasem. Życie to nie tylko fajerwerki. Mam jeszcze dość dużo emiterów z lat poprzednich. Nie będę przecież cały dzień strzelał Inne rzeczy robi się w Sylwestra z rodziną przy stole z jedzeniem i procentami Edytowane 17 Grudnia 2021 przez Sevento 2 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) A tam gadasz, że fragment... jest sporo dobrego towaru i będzie co robić w sylwestra. Song, spektrum i painting sky to już klasyka. Tropic pro pewnie ma niezłego kopa jak zwykle i na dokładkę trochę jorge, panty i chyba nawet hunter z vivy, sky rockets i rzymiaki akurat żeby z balkonu odpalić :DD Edytowane 17 Grudnia 2021 przez Mroczny 1 Cytuj
Sevento 16 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2021 Tak, Hunter z Vivy. Korci mnie jeszcze w Biedronce kupić 19-stkę 30 mm Wyrzutnie Tropic PRO: Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Fakt, że mniej niż w poprzednich latach ale jakościowo jest dobrze 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Doskonale Cię rozumiem,też mam niewiele względem lat wstecz jednak mimo wszystko tradycja zostanie podtrzymana,a strzelanie nadal cieszy jak za małolata. Nie jest źle masz bardzo dobre wyrzutnie i coś do zabawy 1 Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Całkiem konkretne wyrzutnie. Dla mnie się podoba Pozdro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi