damian7878 98 Opublikowano 21 Grudnia 2021 W tym roku troche skromniej niż w poprzednich latach.Może się jeszcze coś dokupi w marketach . 2 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Nie takie "skromniej" ja tutaj widzę dużo fajnych kostek, px-pro zrobią show, eldorado i hot fusion bardzo eleganckie kostki, uważaj bo hotfusion strzela bardzo nisko przynajmniej u mnie było tak rok temu, efekty leciały do samej ziemi :DD Kewlar też ciekawa opcja, jak nie lubię za bardzo piromaxa to ta wydaje się całkiem fajna przynajmniej na filmach, napisz po sylwestrze jak się spisała 1 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2021 18 minut temu, Mroczny napisał: Nie takie "skromniej" ja tutaj widzę dużo fajnych kostek, px-pro zrobią show, eldorado i hot fusion bardzo eleganckie kostki, uważaj bo hotfusion strzela bardzo nisko przynajmniej u mnie było tak rok temu, efekty leciały do samej ziemi :DD Kewlar też ciekawa opcja, jak nie lubię za bardzo piromaxa to ta wydaje się całkiem fajna przynajmniej na filmach, napisz po sylwestrze jak się spisała Pewnie dam znać albo wstawię filmik jsk będzie miał kto nagrać Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Same dobre wyrzutnie a, że trochę mniej to trudno... za rok odbijesz Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Ja jestem ciekaw kewlar to dość rzadko spotykana pozycja tutaj tak mi się wydaje Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Ja tu widzę na bogato same zacne produkty seria pxpro jest kozak osobiście kocham px pro 9... kewlar tez jest super kosteczką napewno będzie udanie powitany nowy rok. Oby tylko nie bylo mgly Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Skromniej ale i tak masz bardzo dobre kostki. PX PRO-6 przy 14 wygląda jak liliput Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Niby skromniej, ale jest konkretnie. Bardzo konkretnie. Sztos kostki, i świetna fontanna od Piromaxa Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) To już ostatnie zakupy Edytowane 29 Grudnia 2021 przez damian7878 Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Bardzo fajne zakupy. Też mam gigantice więc miejmy nadzieje że dobrze wypadnie Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Giganticę odpalałem ze 4 lata temu to dobra kosteczka jest Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Tajfun powinien dać czadu Dobrze widzę cyrko od Hestii??? Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2021 9 godzin temu, Grubbert napisał: Tajfun powinien dać czadu Dobrze widzę cyrko od Hestii??? Tak haha. Dorwałem je na stoisku w intermarsche. Myślałem że juz ich nigdy nie odpale Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2021 No i zdjęcie całości. Wszystkim szczęśliwego Nowego Roku Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Pozdbierało się. Fontanny, rakiety, rzymy, baterie "I", kątówki, a nawet cyrko. Jest coś do zabawy i na poważniejszy spektakl. Udanego malowania nieba! 1 Cytuj
Michał K. BMW 0 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Witam . Co myślicie o starych FP3 Jorge NWP. 3gr. Wczoraj zakupiłem 3 paczki . Cytuj
Semic 18 Opublikowano 30 Grudnia 2021 9 minut temu, Michał K. BMW napisał: Witam . Co myślicie o starych FP3 Jorge NWP. 3gr. Wczoraj zakupiłem 3 paczki . a po ile płaciłeś za 1 paczke tych fp3 NWP Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ładny zetsawik się zrobił i wcale nie taki skromny . Hot Fusion niepozorna a daje jak dobra 50 Jestem ciekaw jak wypadnie Pro 14 . Pozdro i udanej zabawy Cytuj
Michał K. BMW 0 Opublikowano 30 Grudnia 2021 10 minut temu, zenofelipizum napisał: a po ile płaciłeś za 1 paczke tych fp3 NWP Po 30zł . Na fajerwerki Shop sprzedawali po 45zł u Marcinatora. I sprzedali wszystko. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 30 Grudnia 2021 To nic, że mniej masz dużo porządnych kostek jednak mnie najbardziej ciekawi jaK Jorge trzyma formę. Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Super kosteczki większość sprawdzonych i dobrych, napewno dadza rade. Tak ze dobrej pogody i szczęśliwego 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi