Delta98 4 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Cześć! Wiecie w którym markecie dostanę rakiety szelki? Widziałem je kiedyś w oszołomie. W gazetce w tym roku ich nie widzę. Pozdro Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2021 W Kauflandzie są. 16.99 za Cyborga. Podobno jest jeszcze jakiś King Star za 24.99. Tylko trudno powiedzieć, czy to w każdym Kauflandzie, czy to zależy od miasta. @Kamil911 kupował w tym roku: Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Grudnia 2021 16 godzin temu, Delta98 napisał: Cześć! Wiecie w którym markecie dostanę rakiety szelki? Widziałem je kiedyś w oszołomie. W gazetce w tym roku ich nie widzę. Pozdro 16 godzin temu, mantis napisał: W Kauflandzie są. 16.99 za Cyborga. Podobno jest jeszcze jakiś King Star za 24.99. Tylko trudno powiedzieć, czy to w każdym Kauflandzie, czy to zależy od miasta. @Kamil911 kupował w tym roku: Tak jak pisał wyżej @mantis rakiety zakupiłem w markecie Kaufland za 16.99 szt i z tego co pytałem to te dwa efekty były na stanie pytałem kobiete by się upewniła i faktycznie innych nie było wariantów niż te co są na fotce powyżej, nie wiem jak ma się w tym roku sytuacja w Auchan. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi